Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

ptanje u vezi ginekologije?

Da,kao sto kaze avelikecipelice IDI,TO JE JAKO BITNO,I NISTA TESKO..Meni moj doktor savetuje da se ne tusiram i ne operem,ne upotrebljavam vlazne maramice,itd...dan pre briseva,da bi se sto bolje utvrdilo da li postoji neka bakterija...jeste tesko,ali izdrzim...
2015 01 27
sad nemogu ici,vozio me je muz rano jutros i otisao je na posao,nije u mom mestu ginekolog,moram otici sledece nedelje opet jer on u tom mestu radi saamo 2dana nedeljno....joj boze taman dosla kuci sva srecna sve ok i sad moram opet....u pravu ste vi,sada nemam svrab ali sam pre 3dan aimala takav svrab da me bolelo i kad pi.kim......i pre je i pomogne vaginalete ali ih nisam dugo koristila...hvala vam puno na odg moram ici opet.... [:tuzan]
2015 01 27
ovo je prvi put da radim kolposkopiju a ima skoro 25god,ni papa test nikada nisam radilajer mi nikada nijedan doktor nije rekao da radim,samo sam radila bris....oticicu ovih dana opet,sramota me,rece covek jel tebi dosadno.....
2015 01 27
MikicaAP j a sam tek sad procitala vas komentar zao mi je sto vam je se sve to desilo,zelim vam svu srecu sa ovom trudnocom,i posle vaseg komentara sigurno idem na taj test,necu cekati da me zasvrbi opet idem sl.nedelje.....hvala svima na komentarima....
2015 01 27
Ja sam je koristila u kombinaciji sa kanesten vaginaletama. Ali svakako bi bilo nabolje da se konsultujes sa ginekologom.
2015 01 27
Nema sta da te bude sramota sto ides vise puta, pa tvoje zdravlje je u pitanju i zdravlje tvoje buduce bebe. Ja sam imala takvih problema i bila sam kod lekara non stop i sve moguce analize sam radila. Trenutno sam pod terapijom (iako nemam svrab) da mi to ako je ikako moguce zauvek sprece. Tako da bez trunke razmisljanja idi, cuvaj svoje zdravlje. [:osmeh]
2015 01 27
Hvala:) Idi obavezno,to je jako bitno,pa iako je sledece tek nedelje,obavezno idi...
2015 01 27
on radu u cetvrtak opet a neznam dal ce muz mocu da me vozi jer od 8h radi kasnio je danas nesme opet,ali u utorak idem sigurno,posle price Makica AP nije mi svejedna ,puno svima.... [:poljubac] ......hvala
2015 01 27
imam jos jedno pitanje....zaboravili smo zbog zurbe da overimo izvestaj od doktora na salteru ,neznam ni dal smo trebali jer mi je doktor dao knjizicu ali na izvestaju pise da je uzet PN i kontrola sa nalazom PN....niti mi je rekao da dodjem na kontrolu i sta je PN?jesam pogresila sto se nisam javila salterusi? [:tuzan]
2015 01 27
zvala sam DZ da nemaltretiram vas nisam trebala da se javim na salter a PN je papa nikolau test...nije mi ni rekaoda je radio,da nisam videla na izvestajuu.....taman sam se ponadala da ije neki bris da nemoram ici opet ali moram....pozzzzic [:poljubac]
2015 01 27
Cicos, ako si sexualno aktivna, a jesi, PAPA se radi na 6meseci, i preventivno "deluje" tj rano otkriva moguci tumor materice i sve moguce infekcije. Ne razumem neodgovoronost prema sebi, nesto te godinu i po dana svrbi i ti nista, neko guras vaginalete na svoju ruku Svrab su ti gljivice verovatno, kandida kao najrasprostranjenija. I ako je napisao da ti je uzeo papa test, onda moras dodji da ti procta rezultate i sta ti je nasao sve dole. Strasno neodgovorno sa tvoje strane A vi sto vas je sram da idete kod ginekologa, a nije vas sram da budete sexualno aktivne ste mi hit.
2015 01 29
I da, ako imas kandidu, ona moze vrlo lose uticati na plod, ne da stvori neke mutacije i defekte, nego da bukvalno izgubis plod zbog toga. Inace je kandida postaja jedan od najvecih uzroznika neplodnosti pod zena, da znas. AKO se ne leci.
2015 01 29
ja sam radila bris pre godinu ipo i zena mi rekla da nemam nista a svrbelo me,mene nije sram da idem,nego sam imala losa iskustva sto se toga tice,stalno bolove i upale jajnika,jos od malih nogu,i nevolim da idem kod njih samo zbog toga,i nekako imam neki strah od toga,blagi......ali nije me sram,sto bi bilo........zvala sam ih i rekli su mi da cekam 3nedelje nalazPN ,valjda ce sve biti u redu.......znam da sam neodgovorna sto dosad nisam isla,tu ste u pravu,sad sam krenula i valjda ce se sve dobro zavrsiti.......hvala vam [:osmeh]
2015 01 29
Pa bas jer si imala ceste upale i kojesta, trebas od svih biti najredovnija na papa testu
2015 01 29
ja sam isla koliko toliko redovno i nijedan ginekolog mi nikada nije rekao da ga radim,ja nemam majku i nisam toliko ni bila upucena u to u pocetku,.......sad cekam nalaze
2015 01 29