Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

ptanje u vezi ginekologije?

Internet... Preko 70% mladih se edukuje tako... Ma, tvoja stvar.
2015 01 29
nerazumem u cemu je problem ja sam samo trazila misljenje a ne osude.....znam svoju gresku i ispravila sam je a vi i dalje nastavljate .jel se pitate dali sam ja imala internet tada,ne?samo znate da osudite......i sta vam znaci to.....*Ma tvoja stvar*....kao da ja kazem da niste u pravu sto nisam isla pre ali nemozete da znate kako sam zivela pre udaje i sad, i od kada sam imala pristup internetu,u kakvoj sam sredini odrastala..i sl....nemamo svi iste mogucnosti i uslove......
2015 01 29
Pa jeste tvoja stvar, nego ja ne verujem da neko ima 25godina, ima nameru da pravi bebu i da nikad nije radio papa test. Na sajtu si dugo, vidim po linku iz weba, pa mogla si prvo net da upotrebis da vidis sto te nesto svrbi, jer kazes da je to neki kontinuitet, i verovatno si preko neta i "iskopala" koje vaginalete da koristis, pa onda da prodajes garderobu. Da se razumemo, mene bas briga, tvoje telo tvoja stvar, ali mi je neshvatljivo da sad pricas o nekim uslovima zivota, kao nisi mogla da citas nigde, a vidim da si na sajtu oko 2godine, znaci imas net bar 2god. Nemoj da dodjes u situaciju kao jedna zena koju sam u cekaonici upoznala, koja je zadnji put kod gina bila pre 11godina, kad je isla na porodjaj, a onda su joj tada, 11godina posle kad smo se upoznale, radili sve moguce analize i otkrili tumor u dobrano dalekom stanju. shvati da je papa test neto sto ti moze pomoci da rano otkrijes ako imas tumor-NE DAJ BOZE naravno, ali vidis u kako ozracenoj drzavi zivimo, ubi nas uranijum iz '99.
2015 01 29
sve ste u pravu i nadam se da ce mi Papa test biti u redu....hvala.... [:osmeh]
2015 01 30
Kakav je to doktor koji uradi kolposkopiju a ne uradi bris?Devojke bi trebalo više da čitaju, pitaju o tim stvarima.. to nije sramota, to je normalno.Ali taj tvoj doktor, po meni je nikakav ginekolog.
2015 01 31
ja nikada necu naci normalnog doktora izgleda,kada mi je uraduo kolposkopiju,rekao sve je uredu i ja da nisam otvorila papir,izvestaj ne bi ni znala da je radio pn.... moram ici bris da radim....
2015 02 02
1 2 3