Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Ovo MORAM da podelim sa vama! Oduševila sam se!

Hvala na objasnjenju [:lepota]
2015 01 31
Sve radim kako treba, pazim je, mazim je, i zovem je Djole [:smejatise] ali je peglam jer je OGROMNA, imam kosu za 4 normalne devojke i onda je tako smirim bar vizuelno. Probacu ovo obavezno i javljam rezultate, hvala ti na savetima i predlozima [:lepota]
2015 01 31
PunOrman [:poljubac]
2015 01 31
@Kris Jooj, čim pročitam da neko pegla kosu, ova moja se naježi kao da ću nju [:smejuljitise] Veruj mi, ako baš moraš da je ravnaš, pokušaj da naučiš pravilno da se feniraš, jer mnooooogo manje oštećuje, i daje prirodniji efekat.. Za naš tip kose bi neke devojke ubile, tako da pokušaj ponekad da neguješ njenu prirodnu teksturu umesto što je dalje oštećuješ ravnanjem.. Gusta/talasasta/loknasta kosa je najlepša, pogotovu kad se o njoj pravilno brineš. [:osmeh]
2015 01 31
Jojjj znaaaam [:tuzan] Mnogo sam se zeznula kad sam je prvi put farbala u plavo, bilo mi je fantasticno da vidim na nekome onu divnu, dugu tamno plavu kosu, i jos ravnu, pa sam to i dobila, znaci sve suprotno mojoj, ja sam tamno smedja i imam talasastu kosu. Od tad krecu muke da je oblikujem tako suvu, koliko god je pakovala i sisala, a ne mogu bas da se sisam na kratko [:tuzan] Prefarbala sam se u moju prirodnu odavno i vise je ne diram BAR farbom, i vidim pomak [:osmeh] Ali da, slazem se, od pegle nista gore za kosu osim mozda blansa [:tuzan] I nikako da naucim da se feniram, a imam jos i super fen, nego je tezaaaak [:plakati]
2015 01 31
Moja je gusta, jakoo sam kosata [:osmeh] generalno, lepa je... Ja imam problem, sto koliko god zelela i volim, ne mogu da je ukovrdzam... bilo crvici, vikleri, figaro... isti efekat, bude super 2 sata i padne [:osmeh]
2015 01 31
Au sta nas je sa viska kose [:smejuljitise]
2015 01 31
@Kris Hahaha, imam i ja profesionalni, pošto mi je mama frizer pa joj ga mažnjavam redovno [:smejuljitise] Taj fen je verovatno teži od mene cele, a ne od moje grančice od ruke [:smejatise] Bila sam u tvojoj situaciji. Stopostotno. Uspela sam da je oporavim, ali sam naravno, krenula prvim korakom isto kao i ti: Vratila svoju prirodnu boju. Moj savet ti je da nastaviš redovno da se šišaš, ali malo po malo, da ne bi gubila na dužini, a ujedno oporavljaš kosu. Preporučila bih ti takođe da pređeš na brendove organske kozmetike, jer je nezamenljiva i zaista pravi razliku. Ima ih raznih kod nas, najpoznatiji su nemački Alverde u DM-u ili Organic Shop, ruska kozmetika, ima ih kod mene u kraju. :) @PunOrman, pokušaj da nežno gužvaš kosu dok je mokra, najlakši način za definisane prirodne talase ili kovrdže. Verovatno ti sama težina kose spušta kovrdže, tako da možeš bar da je talasaš, ako je već tolika [:smejatise]
2015 01 31
1 2