Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POCEPANO a traži da platim. Šta da radim?

Da, sad sam videla da smanjuje... sada ću da sredim pa kačim link ka prepisci. Hvala!
2015 02 12
Klasicna uvaljivacica stvari... Ja da dobijem tako nesto, posle onakve prepiske, gde nije navela ostecenja, odmah bi bacila to u kantu za djubre i zalepila negativnu. Mozes tako da uradis, posto nisi nigde ostecena. Moj savet...
2015 02 12
Ovako, mislim da nije na tebi da platis postarinu. Devojka ti je poslala jaknu koja je usivana, to nije fer. Ako nece da plati, onda se nadjite u gradu kad njoj odgovara. Njena je krivica sto nije realno opisala predmet. A zamisli da ste se menjale?
2015 02 12
Baciti neću svakako, sutra joj šaljem. Dilema je i dalje da li da joj platim pošiljku i da li sme d aona meni da negativnu ako joj ne platim pošiljku nazad? Smatram da je preterano da takvo stanje jakne ceni 2000 rsd...
2015 02 12
Zato, jer sam nepoverljiva, i nisam poslala cipele moje koje su potpuno nove (nisu uopšte dakle korišćene). Ne zalećem se više ni u kupovini ni razmeni. Ja sam njoj ponudila da se nađemo, vidi se sve na kraju prepiske.
2015 02 12
Ako imaš kola i nije ti predaleko, odnesi joj jaknu ispred kuće i završi s tim :)
2015 02 12
Živite blizu a odbila je lično preuzimanje?! Hmmm nema vremena? Nema 5 minuta vremena da preuzme stvar, a ima vremena da podje do pošte? Verujem da je bila svesna šta šalje i da je zbog toga odbila lično preuzimanje. Iskreno po meni si ti ispala skroz korektna jer si svo vreme gledala da joj izađeš u susret. Nisi ti kriva što ti nije opisala realno stanje jakne. Trebalo je da navede oštećenja. Što se tiče poštarine mislim da ona treba da plati.
2015 02 12
Ja nisam vozač, već sam predlagala da me dečko odbaci kolima do nje zbog razmene ali ona je želela da pošalje jer nema vremena i neće da se nalazi.
2015 02 12
Vrati joj jaknu i neka ona plati postarinu.A sto se negativne tice,iako ti je da obrazlozi u odgovoru i stavi link teme.Klasicna uvaljivacica...
2015 02 12
Hvala FashionLover27 što se uključuješ, tebe sam imala zadovoljstvo da upoznam a i da se lepo ispričamo oko neprilika kakve se dešavaju. Razmisliću svakako do sutra ali sam osetila potrebu da kažem jer ne želim da druge osobe nove ili one sa kojima imam divne i korektne saradnje sumnjaju u mene.
2015 02 12
Svi koji su imali priliku da sarađuju sa tobom znaju da si i više nego korektna! Uvek gledaš da izađeš u susret osobi sa kojom sarađuješ. [:lepota] [:lepota] Prema tome sigurna sam da niko neće sumnjati u tebe, a ako ti da negativnu ima da svi pišemo adminki dok ti je ne skine! Ja ću prva! Retke su danas devojke kao ti. Smatram da bi joj većina napravila veliki problem oko ovoga. Pa ljudi ovde i za manje stvari dižu frku.Ti ne treba da plaćaš ništa, sama je kriva.
2015 02 12
Hvala [:lepota]
2015 02 12
Draga,camilice u potpunosti si u pravu,ali moj ti je savet isti kao sto ti je dala hororchick.Da se ne bi nervirala i razmisljala o tome ko ce kome dati negativnu,a ona je svakako zasluzila istu,spakuj to lepo i vrati joj i gotova stvar.Mirna ti je glava.Zao mi je zaista sto si ovako prosla,ali eto opet sreca u nesreci je ta sto nisi poslala svoj artikal pa steta nije nepopravljiva u smislu da si poslala pa da nece prihvatiti povracaj.Svako dobro ti zelim. [:poljubac]
2015 02 12
Mozes li nas molim te uputiti o kojoj je clanici rec, jer je moguce da se nakon tvog vracanja ta jakna ponovo naci u prodaji pa zaista bilo korisno da budemo upozante o kome se radi [:osmeh]
2015 02 12
Postarinu koju je platila, pa nek prezali 150din, a ti budi srecna sto niste istovremeno slale pakete, jer bi sad imala iscepanu jaknu, a ne i svoju robu. Napisi joj da neces da placas tudje greske, ako hoce svoj predmet ili nek dodje do tebe po jaknu ili se nadjite negde. Naravno, pusti link ovde ko je doticna, da znamo svi edit: ja sad vidim da si ti ona moja iz Meka [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Pa tebe bas poteralo ovde... Prvo ti Novopazarka uvali cizme koje su daleko od opisa koji je bio perfektan, sad ova jaknu. [:besan] [:besan] [:besan] [:besan] Bas mi je krivo sto opet imas problem, ali se nadam da ces resiti to nekako [:vrtoglav]
2015 02 13