Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POCEPANO a traži da platim. Šta da radim?

DzoDzo hvala tebi i ostalim devojkama na komentarima, ta sam [:stidljiv] . Tebe nikako nisam zaboravila jer si bila i više nego poštena i velikodušna. DzoDzo, nisam posle te neprijatnosti imala do sada sličnih jer sam baš obazriva, i nju nisam javno objavila jer je pokazala makar da joj je neprijatno, iako nije ponudila novac nazad ili neko rešenje (oko 3000 rsd sa poštarinom sam platila). Zato dakle i ne želim da poručujem sa ovog sajta, mada mi je krivo jer sam imala do sada i više nego dobre saradnje sa nekim članicama, koje nisu iz Beograda. Nije mi u ovom slučaju novac najveći problem, da je rekla da joj je krivo i da je pogrešila što je poslala iscepanu jaknu ja bih prešla preko situacije, platila i bez daljeg razvlačenja završila.
2015 02 13
I definitivno ću danas ja platiti i poslati paket nazad a nju planiram da objavim zbog jakne da ne bi neka druga članica imala sličnu situaciju. Zaključujem da je to najkorektnije jer mi nije odgovorila . Objavljujem identitet čim pošaljem jaknu.
2015 02 13
Hvala, camilice sto si ostavila link jos jedne osobe za izbegavanje. Zao mi je sto ti se to dogodilo, ali sad znas za ubuduce koga da izbegavas...
2015 02 13
1 2 3