Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Treba mi pomoc oko materijala za sivenje :)

Sasila bih dugu sirena haljinu, e sad... interesuje me koji je materijal kvalitetan, da se lepo tegli i prijanja u gornjem delu, posto bih htela i duge rukave, a da isto tako lepo izgeda u donjem gde pada, da ne deluje previse kruto? Hvala unapred. [:lepota] [:poljubac]
2015 02 13
Žersej materijal, kao i pamucni materijali sa likrom ili elastinom su idelani za takvu haljinu [:osmeh]
2015 02 13
Hvala punooooo... [:poljubac] pogledac kakav je zersej, a pamuk sa likrom bas i ne bih, nekako mi malo jeftino deluje, nesto maaaalo cvrsce bih ali ipak ne precvrsto. [:smejuljitise]
2015 02 13
Nema na cemu draga! [:osmeh] [:poljubac]
2015 02 13
Vodena likra je najbolja za takve haljine , samo da bude kvalitetnija i da se ne providi. Ona jako lepo pada , isteze se .....Zersej je obicno cvrsci....
2015 02 13
Imala sam haljine od vodene likre, li meni sve to nekako presijava, ne znam uopste kako bih objasnila taj materijal na koji ja mislim. Od njega su one silne haljine po ebay-u, naravno, na originalim slikama... uzivo je verovatno da placees od muke! [:smejatise]
2015 02 13
Sve zavisi od kvaliteta materijala , neki vise sijaju , oni obicno imaju veci procenat likre . U balkanskoj ima odlicna radnja sa materijalima zove se bombaj ...imaju veliki izbor materijala i objasne ti sve lepo sta je za sta ....
2015 02 13