Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

HEMOTERAPIJA, pomoc..

bubemaki hvala puno! [:poljubac] Mnogo mi je drago zbog srecnog zavrsetka price! [:lepota]
2015 02 27
Neka svaciji zavrsetak "kancer price" bude ovakav! Najbolje zelje od srca!
2015 02 27
Hvala najlepse maki, daj Boze! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 02 27
MarijanaMoma, hvala ti sto si podelila ovu pricu sa nama, sigurno ti je bilo jako tesko da pises o ovome. Ne mogu da ti opisem koliko me je potreslo kad sam procitala. Mnogo, mnogo mi je zao zbog toga sto ti se desilo. Kako zivot nekad nije fer. Ali verujem u sledece-svako je tu, dokle god je u nasim srcima. Covek posle takvih stvari mora da bude jak i sigurna sam da bi bila ponosna na tebe.
2015 02 28
Marijanamoma [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:tuzan]
2015 03 01
Naj gore iskustvo sto se tice te odvratne bolestine....sam iskusila pre deset meseci.....osoba iz porodice je "otisla" za tri meseca....to je tuga....doktori su pronasli "nesto" ali nisu bili sigurni sta....pa su posle mesec dana ustanovili metastaze,pa za mesec ipo dana zakazali hemo, nista nisu hteli porodici da kazu kakvo je realno stanje.....ta hemo nije ni docekana [:tuzan] Nadam se bar da u tvom slucaju nece biti takvih propusta,cim su odmah krenuli sa hemo... Brojsova dijeta se pokazala u nekim slucajevima efikasna...ako je na vreme ...traje 42 dana Srecno! [:poljubac] [:tuzan]
2015 03 02
Lidija mnogo mi je zao, i hvala ti. [:tuzan] Ja sam odavno prestala da verujem u lekare jer su mahom nezainteresovani, nestrucni, drski ili traze mito za najbanalnije stvari. Ne volim da generalizujem ali to su moja iskustva. Kad sam otvorila temu nije mi palo napamet da se ovoliko ljudi susrelo sa istom mukom. [:tuzan]
2015 03 02
Uzas jedan [:tuzan] Strasno je sto ne uspeju da otkriju te stvari ranije [:tuzan]
2015 03 02
Tek sad vidim post, zatrpana mi je bila tema [:tuzan] Hvala ti puno za informacije, postajem sve vise ubedjena da lek sigurno postoji, ali da se zbog necijih interesa cuti o tome. Ne volim teorije zavere, ali ovo je previse ocigledno. Probacemo sve, borimo se i dalje, hvala MarijanaMoma [:poljubac] Hvala svima jos jednom [:poljubac]
2015 04 06
1 2