Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Tema o prevrtljivoj varalici (Sofiaa)

Mene zanimaju slike tih helanki, prica bez dokaza mi je nevalidna skroz.. Pritom mislim na clanicu Sofiaa
2015 02 28
ja da nisam zadovoljna i da predmet ne mogu da ubacim u prodaju dalje, tj da je flekav/razvucen/smrdljiv day ne moze da se opere, vratila bih paket. Katarina, ja sam skontala da nisu unistene, nego da smrde??
2015 02 28
Katarina, uzmi u obzir da su kod nje helanke vec vise od pet dana. Dzo, ne znam bas da li pantalone koje iz masine idu direktno u kesu mogu da budu smrdljive, pritom, ja sam nepusac i UVEK, bez izuzetaka perem stvari pre slanja(osim ako su nove, sa etiketom)
2015 02 28
Dzole, otkrij mi misteriju, kako si ti jos juce znala taj info za helanke, videla sam da si, nakon jednog Sofinog komentara, napisala " Sofiaa, helanke, psssst" ? [:lepota]
2015 02 28
Dzo napisala je da imaju gromuljice i da neki sav ne valja pa ce baba da joj pusti na masinu.. Makar sam ja to tako shvatila.. Ako vec prica neka okaci slike da imamo uvid u to..
2015 02 28
ja ne pusim(dimim samo cigarilose i tompuse, ali to je tip 5tompusa mesecno mozda i npr dve kutije cigarilosa, van kuce) krecem se po zagusljivim mestima nekad, ali brate mili, to se pere. inace, kupila sam neki ogrtac vuneni, malo se osecao, rekoh-oprace se, a nije se oprao, drzala sam ga i par dana u omeksivacu, ali jok. Mislim, to se desava, ali ako neko zivi u bunkeru, verovatno, ne znam od cega se taj moj ogrtac oseca. ima i stvari koje fabricki smrde, ali to nije na dim, nego drugo nesto
2015 02 28
Kat, nisam citala prepisku celu, preskala sam malo. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Hvala svakako na prepicavanju [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 02 28
@bebabubica Dzo zna jer sam nekoliko najaktivnijih clanica na sajtu zamolila za misljenje o situaciji dok sam cekala pet dana da me gospodjica udostoji svoje odluke o tome da li ce da mi vrati helanke ili da ih plati...
2015 02 28
Ja sam pusac i stvari se usmrde od dima kad sedis u prostoriji gde vise ljudi pusi, recimo u klubu, kaficu,diskoteci, ali se to opere i ne oseca se posle, barem se meni nikada nije desilo da mi se stvar oseca na dim i nakon pranja.. A i to pojavljivanje gombica, zna se kako se one stvore, zato kazem neka potkrepi tvrdnje slikama..
2015 02 28
Devojka je iscenirala da je dobila losu stvar kako bi svoj pokusaj prevare umanjila time.(ali nece moci jer je napismeno potvrdila da zna da su helanke izguljene i istanjene) Valjda misli da se ja plasim toga sto ona ima vise ocena od mene, ko zna koliko je njih ovako nasamarila pa su se uplasile negativne ocene ili njenog dugog jezika. A ako treba sad ce da izmisli ona i gromuljice, ne boj se nista, samo da ne vrati pare/predmet. [:smejuljitise]
2015 02 28
Dzo je svojevremeno vrlo aktivno lovila prevarante... Tako da je normalno da me neko pita za savet oko takvih stvari. 1663 Sofiaa , pre 57 minuta prijavi | ↑ Ne treba suditi dok se ne cuje druga strana price. Rece ona, i pljunu one koje je svojevremeno pitala za razmenu i caskala u pp. Hahahaah Licno mislim, posto ste obe nezadovljne, da vratite jedna drugoj pakete. Bez ovakvih tema i rasprava.
2015 02 28
Aaaa dobro, dobro, mislila sam da je nasa Dzole vidovita pa reko da mi pogleda u solju.. [:stidljiv]
2015 02 28
Svako će na kraju problem rešiti na svoj način, ali mislim da pojedinačne nesuglasice članice treba da reše same, a ne da alarmiraju sve posetioce sajta. Ovakve teme su dobre kada neko učestalo obmanjuje ljude da bi im se skrenula pažnja, ali konflikti ovog tipa mogu da se okončaju mirnim putem, bez da se diže uzbuna kao da je u pitanju pljačka. Nisam ni na čijoj strani, ali kada sam bila u situaciji da mi jedna devojka dva i po meseca ne šalje unapred plaćenu stvar (na kraju sam je dobila, ali to nije tema već primer), odolela sam porivu da podelim to sa ostalima jer to ne bi ništa promenilo, niti vratilo moj novac, samo bi se neka grupa pozabavila time nekoliko dana i ubrzo to zaboravila. Savetujem vam da pokušate između sebe da izgladite stvar, povraćajem razmenjene robe, kako god. Samo ne morate svakog iz ličnog nezadovoljstva na stub srama, možda ćete upravo vi jednog dana slučajno biti negativac nesporazuma i poželeti da je kupac/prodavac pre objavljivanja vašeg spora pred svima potražio način da se situacija sredi bez mešanja celog foruma.
2015 02 28
ja se bas i ne bih slozila, jer ovo traje par dana, a i prepiska prethodna postoji. Mislim da posten prodavac nece doci u situaciju da sakrije nesto na fotkama ili u opisu S' tim sto mi ovde i dalje imamo reci od obe, a fotke od samo jedne strane.
2015 02 28
Stvar pokusavam da sredim mirno vec pet dana ali devojka postavlja svoje uslove, glumi ludilo, i na kraju kad je shvatila da je necu samo zaboraviti onda je krenula bezocno da laze. Ja sam te pantalone platila posteno, i zasto da tek tako dozvolim da me neko ovde pokrade? Cilj mog otvaranja ove teme je iznosenje situacije u kojoj sam dobila bukvalno krpu (zar je vazno da li sam je platila novcem ili drugim predmetom) a kad je neko prevarant onda treba upozoriti i druge clanice? Zar ne?
2015 02 28