Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Moj blam :)

Skorašnji blam... zadesio me tako dan da sam imala milion obaveza, ne znam gde bih pre jurila i između ostalog treba da svratim u menjačnicu da kupim eure za kiriju. Ulazim ja tako u menjačnicu, radi neki momak i kažem ja toliko i toliko, otvaram novčanik i ugledam eure tamo. Krene film da mi se odmotava da sam je već to uradila, možda pre pola sata i jadna koliko mi je glava bila puna informacija---zaboravila. Počnem da se smejem sama sebi, nisam mogla da se suzdržim i on me gleda šta mi je. Kad sam mu rekla i on počeo da se smeje sa mnom. Šta ću ne mogu duplu kiriju da kupujem [:lepota]
2015 03 09
Hahaha dobre ste, bas se ismejah [:smejuljitise]
2015 03 14
Tara, ja sam se slatko ismejala na ovo za tvog tatu i Toma Dzonsa, samo meni to nije blam, nego pobeda :) Ja se secam jednog kad sam jos isla u nize razrede osnovne, moja prva komsinica (4god starija od mene) je u svom razredu imala dve devojke koje su po meni jako licile (nisu bile rod) i sad, jedna od te dve devojke joj je bila jako dobra drugarica i cesto je dolazila pa sam je vidjala i povrsno poznavala, bila mi je simpaticna. I jedan dan, idemo tata i ja ulicom i ja je ugledam i sva bitna joj kazem "Cao Suzana" a devojka me pogleda belo i kao "Ja sam Irina" Ladno sam ih pobrkala xD Da ne pominjem onaj od nesto kasnije kad sam zamalo pala sa bajsa pred deckom koji mi se svidjao :)
2015 03 17
A postoji i onaj jedan iz srednje skole, ali tu mi je bas bilo zao sto sam to rekla... Drugarica i ja se setamo gradom, subota popodne i ona se raduje sto ce to vece u klubu da svira njen omiljeni lokalni bend. Meni se taj bend bas i nije toliko dopadao. Stanemo mi kod trafike da ona uplati kredit, cekamo da osoba koja trenutno pazari zavrsi, razgovaramo o tome,ona me ubedjuje da idemo a ja joj kazem "ma daj, smor mi je to, ako jos jednom cujem onog njihovog pevaca da se kao debil na svaki minut dere "HEJ HEJ HEJ mi smo (ime benda)" popecu se na binu i polomicu mu mikrofon" kad ono, okrece se decko kog smo cekale da zavrsi na trafici, ono NARAVNO bio je bas on i pogleda me onako tuzno kao ranjeno kuce i brze bolje ode. Znaci lakse bi mi bilo da je pobesneo i izderao se na mene, ovako mi bilo toliko zao i toliko me bilo sramota... Bas sam ispala odvratna...
2015 03 17
1 2