Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

neki savet za brzi rast kose??? :)

da li koristite neke maske,ulja ili nesto za brzi rast kose?imate li neki savet?pisite svoja iskustva ovde! [:osmeh]
2015 03 06
Kod mene imas preparate za brzi rast kose.. Ja koristim dva od pet koje imam u ponudi, keratin i botox, meni je kosa pocela da raste 3cm mesecno a pre toga mi je bukvalno stajala :D 600 dinara je kila i traje dva meseca kao balzam se koristi, kao pakovanje za kosu.. Utrlja se u teme, namaze se cela kosa, drzi se minimum 5 min i ispere se... Pa izvolite :)
2015 03 06
ja sam koristila ricinusovo ulje pomesano sa vodom luka (luk narendas i iscedis vodu iz njega u ulje). Koristi se samo 2 puta mesecno. Utrljas u koren glave i cekas otprilike 1h, onda isperes kosu samponom i ostalim preparatima koja i inace koristis :) Ja sam zadovoljna rezultatima :)
2015 03 06
Kapi od koprive, su fantasticne. Kostaju 200din.u apoteci, nemaju nikakav miris, stavljaju se i na suvu i na mokru :)
2015 03 06
ja upravo citam za pantenol rastvor sa ricinusovim uljem da isto daje dobre rezultate,za ricinusovo ulje sam 100% sigurna jer ja sam se pre farbala pa mi je kosa opadala i imala sam strasne zaliske,pa sam mazala ricinusovim uljem pre prana,i kosa mi je tu na tom mestu zaista pocela da raste! [:lepota]
2015 03 06
Moguce, ja sam odusevljena ricinusovim uljem, pa eto, mozes probati i sa malo luka :)
2015 03 06
Pigmejskasova e moram da probam taj tvoj recept,ja imam poprilicno dugu kosu,ali jos bi zelela malo d ami poraste,znaci 1 nedeljeno se koristi pre pranja? [:kezitise] [:kezitise]
2015 03 06
Da, ali posle pranja na cistu kosu, jer se maska posle ispira samo vodom. Balzam se koristi da bi se kosa lakse rascesljala ili da ukloni miris kvasca, ja inace ne koristim balzam pa mi je kosa bila ok posle ispiranja maske. :) Javi utiske kad zavrsis sa tretmanom. Pretrazi jos na guglu da vidis rezultat posle duzeg perioda koriscenja, meni je ovo sad bio prvi put i odusevljena sam. :) Inace podrzavam samo prirodna ulja i kapi, sve ostalo sto je hemija jok i ovo sto je shanti88 napisala je moguce, cak i frizeri to preporucuju. :) Napisano u mojoj temi, ali cu ostaviti i ovde. Ovo su moji utisci o uljima: Ricinusovo - odlicno za gustinu kose Bademovo - za sjaj i mekanu kosu Kokosovo - za sjaj i zastitu od pucanja (posle pranja na suvu kosu se malo stavi na krajeve). Zanimaju me koji su vasi utisci o uljima i koja ulja ste jos koristile?
2015 03 07
ok hvala tii ,probam obavezno [:lepota]
2015 03 08
Arganovo ulje iz avona i naravno caj od koprive najbolji lek za rast kose. Koprivu ubrati i oprati u hladnu vodu ostaviti da prenoci. Ujutro zagrevati polako tu vodu dok ne prokljuca. Kada prokljuca skloniti sa vatre. Ostaviti da se malo ohladi pa procediti. Sa procedjenim cajem ispirati kosu i trljati kozu glave nikako ne prati kosu sa vodom. Umotajte kosu u peskir neka se sama osusi nikako sa fenom. Imam dugu i jaku kosu i jako mi brzo rasti kosa. Meni je bilo dovoljno oprati jedno 5 puta godisnje i ona je pocela da rasti brzo. Svako moze prati kosu po zelji koliko oce sa ovim cajem. Ne ostecuje kosu, samo je poboljsava. [:poljubac]
2015 03 16
Moram da probam. :) Hvala na receptu. :)
2015 03 16