Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zbog cega ste ovih dana SRECNE? :)

Jashta, devijantno skroz [:smejuljitise] Drago mi je sto vam vidim [osmeh]
2015 03 07
Hahahahahahahhahaahahahahahahaha!!!! [:plakati] [:plakati] Sreca pa mi samo cavrljamo/gundjamo/psujemo u skracenicama, vidis da se prevaranti nemilice razmnozavaju po sajtu, i njima se svidja sto adminka "radi" [:smejuljitise] Baletanka voli sneg, a ja volim zimu od sad samo zbog klizanja posto sam ove godine konacno naucila [:lepota] Kad ne znas sta da radis- teranje u pm je uglavnom najbolje resenje! [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 07
Prekrsti temu u "Zbog cega ste ovih dana POPIZDELE?" [:stidljiv]
2015 03 07
Dzo sve se slazem , meni jedna baka ne zivi u Bgu, a imala sam srecu da bude jedna od onih divnih, a ne namcora, zena koja kad dodjem ustaje u 5 ujutru da mi napravi krofne [:osmeh] A opet, mozda ne cenimo dovoljno tako neke stvari dok ne odrastemo, koliko-toliko, sto je opet normalno [:osmeh] Mislim da je ova tema dobar podsetnik za sve da se malo vise okrenemo porodici i najblizima, ako do sada nismo dovoljno.
2015 03 07
Baletankice napravi takvu temu, i ja cu imati svasta da ispisem [:plakati] Evo jedna za tebe [:smejuljitise] [slika:427c4ec1-9ac3-46e2-95c3-1e378064b158]
2015 03 07
Jeste TinaK, kada vas jednog dana (daj bože da to bude u dalekoj, dalekoj budućnosti i po redu, što se kaže) snadje gubitak najbližeg onda se iz korena promenite...pogled na život....ono što vam je nekada bilo jako bitno - više nema nikakvu težinu... Onda se okrećete sebi i svojim najdražima i držite ih čvrsti nevdljivim konopcima...brinete, brinte do neba... Više ne mogu da vas povrede LJUDI SA STRANE.... Nikad više...Osetite neizmernu tugu i bol, ogroman nedostatak koji se ne može rečima opisati...Bolujete sami sa sobom I SVEGA SE SEĆATE.... "Zašto sam isključival mob. kada idem na popodnevu dremku..." [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan] Sada to ne radim....ali mene nema više ko da probudi u to vreme [:tuzan]
2015 03 07
a ovo, tipovi i tako to, ma ja se tu vise ič ne nerviram, ima bre toliko jadnih zena koje bi jedva cekale da budu necije krpe, pa nek nadju takve, ka sa krpom imam kontakt samo kad je ja koristim [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 07
Emuska posto ne mozemo da ispravimo proslost, ne treba da se kajemo vec da damo sve od sebe da buducnost bude onakva kakvu zelimo, a sigurna sam da ti niko ne bi zamerio zbog takvih stvari [:osmeh] Moras da budes hrabra, zivot ide dalje [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 03 07
Dzo ne lagi, rece da si sa krpom u konfliktu [:smejuljitise] Baletanka, gimnasticarka i budi-bogsnama-biljana, ne znam sta ti je veceras, nesto si posebno genijalna (ili ja nisam dovoljno obracala paznju [:plakati] ), smejem se kao budala, ti kad se iznerviras isto kao i ja ides i zasmejavas okolo [:smejatise]
2015 03 07
Nisam pametna vise. [:vrtoglav]
2015 03 07
Ma jaka sam ja Tina, ali eto, naidje tuga...ali idemo dalje.... Ova Baletanka je toliko duhovita i ko struja [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 07
Ja lujke majko moja mila, Dzo pa ti nisi normalna svega mi [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] okačila svoje nogice [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 07
Drzi se, bar mi lupamo gluposti pa mozes da se smejes [:lepota] Mora da ima nesto u poslednje vreme zbog cega si bila srecna? [:osmeh]
2015 03 07
jesmo u konfliktu, ali jbg, moram nekad. Mislim, pricas sa devojkom koja ima pozajmljen usisivac, jer sam pare namenjene za njega kje su mi dali moji, spi**ala na cipele [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] hvala Bogu na gumenim rukavicama, aaaaaaaaleluja
2015 03 07
Ako ne budu kupovale devojke tu obucu, kupice je neki fetisista [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Prc, oglas dva u jedan [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 07
1 2 3 4 5 6 7 ... 12