Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zbog cega ste ovih dana SRECNE? :)

Ma ja i dalje ne mogu da verujem da neko ovaj forum shvata licno.... Bre...Opustencija ... [:osmeh] Da se pohvaliiiim jos jednom srecom, drug mi je verio devojku! [:lepota] Volim divne konkretne razloge za alkoholisanje, a ne da moraju da se izmisljaju! [:lepota] [:smejuljitise]
2015 03 08
Jeste Baletanka, Dzo se nehotice uhvatila za ogoljen kabal a ne priča veštica...vidi kakva joj frizura [:jezik] I boju promenila a ovamo kao ne ide u solarijum [:vrtoglav] Verovatno neki specijalni, uskladjivanje boje kose i tena [:smejuljitise] Zato sam ovde draga, da bih se malo nasmejala, hvala ti [:poljubac] Divnoooooooo Tina, za primer, konkretno ali uz dobar povod...a povod uvek može da se nadje [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 08
TinaKris, kako je to srecna vest..."drug mi je verio devojku"? Pa ostade ti bez devojke [:smejatise]
2015 03 08
[:stidljiv]
2015 03 08
Kaldera, Tina je srećna: sa njom ili bez nje [:smejuljitise] Izvini Tina - igra rečima [:osmeh]
2015 03 09
Sve pohvale za lepu temu. :) Ovih dana sam srećna jer završavam kurseve šminkanja i fotografisanja i planiram renoviranje stare spavaće sobe u pola šminkeraj, pola studio, pa maštam o tome kako će izgledati i tražim razne ideje na internetu. Ovih dana sam srećna jer sa dečkom (mužem, ali mi je ta imenica prestroga i hladna) nameravam da preskočim granicu u jednu lepu posetu dragim ljudima. A najsrećnija sam jer, iako sa skromnim platama, s ljubavlju i nadom da ćemo uspeti da izgradimo siguran svet za našu porodicu, radimo na tome da za Novu godinu imamo bebu pod jelkom. :)
2015 03 09
Svakoga dana sam srećna jer nam jutra mirišu na dobru kafu, nema te negativne energije koju ćerka moje najbolje drugarice (moje obožavano kumče) ne može da oduva u nanosekundi samo jednim svojim osmehom, nema te loše situacije na poslu na koju mislim kod kuće kada me na vratima sačeka voljeni pas i izvrne se na leđa čekajući porciju češkanja po stomačiću... A ako problemi baš zagrme na mene, dovoljno je da me jedan Daniel zagrli kao da sam jastuče i pusti me da se šćućurim tu dok se oblaci ne raziđu...
2015 03 09
Eeee moja nova boja je posledica nadolazeceg proleca, ljubicice mi izrasle po glavudzi, umesto u dvoristu, pogresno sam pobacala seme. FD, nemoj bebu jarca, ako Boga znas, pa ja sam jarac, ne zelis to hahahahahahahahhahah
2015 03 09
FleurDelacour - prelepo [:osmeh] Ah Dzo, onda su kod mene procetale visibabe i po neki različak [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 09
Dobro jutro, DzoDzo! Vidim, ne treba da pitam da li ti se dopao film, avatar sve govori. :))) Elem, ja ti ne verujem u horoskop, majka je nedavno htela da me iznenadi natalnom kartom, samo sam joj je vratila i rekla - Neka, hvala. Poštujem ljude koji se bave astrologijom i one koje ista interesuje, ali ja više volim da verujem da postoje Hogvorts i Hari Poter nego da planete imaju veze ko će kakva osoba da bude. A i što, šta ti fali?! Uživaj, mali ljubičasti jarče.
2015 03 09
Dobro jutro, emushka! Hvala ti. :)))
2015 03 09
Dobar dan draga FleurDelacour [:osmeh] Profil i sličice su ti preleeeeeepeeeeee [:lepota] [:osmeh]
2015 03 09
Hvala na lepim rečima, emushka. :) Drago mi je, trudim se.
2015 03 09
Sad tek vidim da su mi "verili devojku" [:smejuljitise] Fleur hvala na doprinosu temi, zaista divni razlozi za srecu! [:lepota]
2015 03 09
FD, jel si ti imala onaj divni bez blejzer? Ja dok sam se smislila, on prodat :/
2015 03 09
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 12