Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zbog cega ste ovih dana SRECNE? :)

Divno Maculi [:stidljiv]
2015 03 22
Ja samo da vas posluzim... [slika:5a7cd6a1-0d18-470a-a80e-c38d7b961034] [:osmeh]
2015 03 22
danasnja, divnaaaaaaaaaaaaaaaaa predivna presrecna sammmmmmmm [slika:af17bcad-3088-4e77-a4f6-517f1b0dafa8]
2015 03 22
Ja sam generalno gledano stalno srecna i nasmejana. Naravno da mi se desi da mi nesto ne ide onako kako sam zamislila, da padnem ispit, polomim lap top... ali sam ja tip osobe koji preko svega toga predje sa osmehom. Par njih mi je kako sa fakulteta, tako i iz blizeg drusta reklo da me nikada nisu videli neraspolozenu, da sam uvek nasmejana...sto i jeste tako. Uzivam u suncu, voznji rolera, setnji, volim posao kojim cu se baviti [:lepota] *sirimo pozitivnu energiju*
2015 03 23
Dopalo mi se kako reče DucaKaca, tako je, uvek sam nasmejana i pozitivna...to mi je smisao života... Ponekad naidje tuga ali se trudim da je ne širim na osobe oko sebe i da je što pre odagnam. Ako naidje neki problem (kao danas na primer) ne "ajem" puno [:osmeh] , rešavam sve u mimohodu... Moj osmeh nema cenu [:osmeh] I ne dam ga nikome [:osmeh] Naročito ENERGETSKIM VAMPIRIMA [:osmeh]
2015 03 23
PS Procvetala je i moja kajsija [:lepota]
2015 03 23
Kolaci i cvetici su <3 [:lepota]
2015 03 23
A meni su procvetale ljubicice u dvoristu. I to one divlje [:osmeh] Donela sam ih pre desetak godina iz sume i zasadila, sada su se razmnozile i preplavile celo dvoriste, ima i belih i ljubicastih. Vracaju me u detinjstvo [:stidljiv] [slika:286dbf76-61d3-48d4-83df-0c22547ffb3b]
2015 03 23
jao, kako ja volim ljubicice, pa to nije normalno, jedva cekam da ih "nabacam" po svom dvoristu, ima da se valjam po njima koliko ih volim, Baletanka, nisi svesna koliko te trenutno "mrzim" [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 23
Dodji da leskarimo na travi i mirisemo ljubicice kao Ferdinand [:smejuljitise] [slika:e0c99966-5b1f-4898-807e-753e49d252b0]
2015 03 23
jaaaaaaaao koliko sam volela tog kravička, hahahahahhahahahahaha znaci genijalan je macka, ja sam alergicna na polen, ja da se nakljukam lekicima, i onda mogu da njufam po travi [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 23
mogla bih danima tako da sediiiim i miiiriiiseem cveeece [:stidljiv] ja alergicna na prasinu, mada to mi dobro dodje, oslobodjena sam usisavanja, ribanja podova i ostalo [:smejuljitise] korisno [:smejatise]
2015 03 23
Evo ja moram da se prikljucim temi :)))) Jedna sam od onih kojima je jako malo dovoljno za jako veliku srecu! Nakon vise godina od kad sam zavrsila bez posla , i naravno nezaposlena sam, konacno cu izgleda poceti da radim! U jednom fantasticnom preduzecu i u struci.Plata je smesna i za srednjoskolsku strucnu spremu,ali konacno cu imati gde da se doteram i zasto ad ustanem ujutro.TO me posebno veseli Zivim sa momkom godinu dana, i nakon visegodisnje veze odlucili smo da se vencamo. nakon jako puno komplikacija dovodi se to sve u red.... Srecni smo i kad jedemo samo hleb i pekmez ceo dan, zajedno smo i sve te teskoce cine nas jacima. Uzivam u tome sto vidim kuda vodi nas odnos. Takodje, pre neku godinu sam imala nabacivanja od jednog fantasticnog lika...i to nije prestajalo.Koliko god da se trudim ostati verna, jako mi je interesantan i izbegavam da ga sretnem jer ne zelim da mi luduje po glavi...danas evo poslao mi poruku (a nije se javljao par nedelja) a meni je samo u glavi odabir cveca za svadbu i nema vise leptirica i bezanja To je tako cool osecaj [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 03 23
A jos nam je hladno da lezimo direkt na zemlji [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] Jao, bas super da si nasla posao u struci, mada, ako iams neki drugi van struke za vise para, radi to, niko te sutra nece pohvaliti sto si radila u struci, a za manje para. A sto se vencanja tice... Super. [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 03 23
Radila sam van struke godinama a sad konacno u struci, i to mi puno znaci A novac skoro isti :)))) Sve sam bliza "normalnom" zivotu [:kezitise]
2015 03 24
1 2 ... 7 8 9 10 11 12