Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zbog cega ste ovih dana SRECNE? :)

JEL ste normalne? [:smejuljitise] mislim JESTE normalne? [:smejatise]
2015 03 26
JER ste normalne? ahahahahahahahaha
2015 03 26
Pa to sam mislila, Zloco ! Samo mi nalazis mane [:besan] Sto se svadjas s ljudi po forumi? [:osmeh]
2015 03 26
Sta me juris, idi njufaj cvetići ki Ferdinand! [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] E, cim smo mi posle o lepom vremenu, vidi ovaj danasnji bljak dan, daj da malo zacutimo, ni rec vise o suncu i cvecu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 26
Mozemo onda o smaku sveta, poplavama, klizistima, ratovima,mozda se razvedri [:smejuljitise]
2015 03 26
Bluza, rolka, polu kosulja, ne znam ni ja kako da je nazovem, ali je fenomenalna, nosena samo jednom. Gornji deo saten, donji pamuk Veličina S Materijali pamuk saten Tagovi odeća Košulje Dugih rukava haljina kupaci pantalone salonke novogodisnji kaput cvetni rajf ogrlica tunika nova godina majica kosa snala sako cipele sampon parfem rajf ukrasi džemper cvetni leto ja stvarno ne znam kakve veze ima nova godina sa bluzom, mogla je onda i bozic i uskrs da taguje, i prolece i jesen i zimu...i sampon i sapun [:sokiran]
2015 03 26
ali kako rekoh, hladna zemlja za valjanje, krene 'ladnoca, uzas [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [slika:e43a05df-f3df-4680-970f-b901e928aa18]
2015 03 26
Po zanimanju sam diplomirani inzenjer master (znaci 5 godina fakulteta), sa ozbiljnim vezama cu konacno uspeti da se zaposlim za 23 000 Dakle,budjav ili ne procenite sami
2015 03 26
to je to sta ja pricam [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ima ona glupa, ali istinita recenica: uci cero, da budes prva na birou...
2015 03 26
Svratih samo da vam kazem [slika:cad27ec4-77f1-48f4-8b90-f0bcc84636b7] Nema `leba od skole u ovoj zemlji (uglavnom), to kaze i moja mama inzenjerka, koja je radila kao konj i tudj i svoj posao, da bi sad imala penziju 25-6 hiljada. Zalosno.
2015 03 26
JBG zvonculjak, tužno [:tuzan] Lepo smo ja i Dzo komentarisale u jednoj temi....isto sam rekla i za svog sina a tako bih i da imam i ćerku.... Žalosno [:vrtoglav] Satisfakcija može da ti bude što si obrazovana za sebe...šta drugo reći...danas se obrazovanje najmanje ceni, ceni se snalažljivost i ako imaš SREĆE [:osmeh]
2015 03 26
Pasos je u dzepu,spreman A od plate cu placati jezik i nortifikaciju dioplome. Od ljubavi prema ovoj zemlji, moja ljubav prema meni veca je, a takodje i obaveza odgovornosti prema meni samoj
2015 03 31
Podržavam uvek [:osmeh]
2015 03 31
Takodje [:osmeh]
2015 03 31
Valjda je i to i cilj Da u ovoj drzavi ostane glasacko telo od penzionera i ono malo onih slepih patriota,ili onih koji ne mogu otici Ne zelim nikoga da uvredim, ali zaista smatram da sam duzna prema sebi da budem srecna, a to mogu ako pokazem sebi koliko vredim(poslovno u ovom slucaju) ,takodje mislim da sam duzna roditeljima da pokazem cemu sluzi moja diploma u koji smo svi ulagali, a naravno i buducem potomstvu da zivi negde gde se ceni rad i trud, a ne da se radjaju i stasavaju u okruzenju moralnih minijatura
2015 04 01
1 2 ... 9 10 11 12