Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zbog cega ste ovih dana SRECNE? :)

Jorgovani i poljsko cvece, suncan dan, miris letnje kise, moje stene od deset godina... [:lepota] Gledam da u svemu nadjem nesto lepo tako da sam skoro uvek srecna. [:stidljiv]
2015 04 23
DanijelaKitja [:osmeh] isto, sunce, budi se priroda, osseća se miris cveća i proleća, naravno i moj pas ... Lepo rečeno jer je to i moja parola "Gledam da u svemu nadjem nešto lepo tako da sam skoro uvek srećna." Sitnice i sitne radosti - lep i bogat život a iza toga - ZADOVOLJNA I SREĆNA OSOBA [:lepota] [:osmeh]
2015 04 23
Samo da vas pozdravim, drage devojcice [:jezik] Dugo se nismo "videle" [:poljubac]
2015 04 25
Skupila sam iz Rode kupone za bicikle i strina (moja malenkost) je povela dva prekrasna dečaka i kupila ima bicikle i još po neku igračku [:osmeh] Jedan ima 6 a drugi 2 godine....Njihovi osmesi i radost su mi radost za narednih ko zna koliko meseci... Obožavam ih a i oni mene....Kažu da ih je strina rodila [:lepota] Najveće zadovljstvo mi predstavlja kada nekog obradujem, ulepšam dan....Moj dan je bio SAVRŠEN... Deca i životinje su nešto što najviše volim i sa njima se jedino razumem na pravi način [:lepota]
2015 04 25
Baletankice, Emushka [:poljubac] Posto sam malo zapostavila temu, da ubacim i divnih par dana provedenih sa tetkinim piletom (ja tetka, naravno) [:smejuljitise] [slika:d211d33e-98ad-4eb1-91ed-d74788b47f83] [slika:7cb7e9ae-82e3-4200-b0d1-96f249c4318a]
2015 04 26
O Tiiiiiiiiiina, tetka, strina - ma naši mališani su čudo [:osmeh]
2015 04 26
Emuskaaaa, ja nikad nisam bila jedna od onih osoba sto idu po ulici i odusevljavaju se tudjom decom, npr imam drugarice koje su takve, i kojima je odavno proradio taj majcinski instinkt, ali oooooovoooooooo bebironce [:smejuljitise] Sad se plasim da mi se ne osladi previse pa da se ne zaletim i ja da radjam jedno [:smejuljitise]
2015 04 26
Tina draga, sve što sam se zarekla - porekla sam..... Sve čega sam se gnušala - snašlo me...Nikad ne reci nikad [:osmeh] Ja imam sina od koga bih mogla već da očekujem unuče.... Ali od kada znam za sebe ja se raznežim kada vidim decu i životinje...I svako mi dete pridje (iako me pvi put vidi) i svaki kucov mi pridje...nikada ne laje ili ne daj bože da reži na mene... Deca i životinje nemaju "foliju" - to sam već jednom rekla - decu i životinje - NE MOŽEŠ PREVARITI [:osmeh]
2015 04 26
Zivotinje obozavam beskrajno otkad znam za sebe i imala sam ih kad god sam imala uslova da zivimo zajedno, a deca su mi uvek bila "male galamdzije koje samo kmece, balave i slinave" [:smejuljitise] A onda se zagledam u ove malecke plave zbunjene okice i pretvorim se u puding, rodilo se neko novo osecanje u meni! [:lepota] <3 Daaa, u pravu si, nikad vise necu reci nikad [:smejuljitise]
2015 04 26
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] satić kuca tika-taka....moj mali puding [:osmeh] vreme je [:lepota] [:osmeh] [:poljubac]
2015 04 26
Moj ljubimac, novi dan, setnja, topla kafa. Ma mene sve usrecuje i vidim lepo u svakodnevici :)
2015 11 18
Drago mi je sto osim mene ima jos toliko pozitivnih ljudi, kojima sitnice cine srecnim ! [:lepota]
2015 11 18
upravo narucila brdo garderobice za mog dzukca, jedva cekam da dopunimo ormar <3 <3
2015 11 19
Mene ovih dana usrecuje moj dragi decko, ali nekad (kao na primer kad su kisni jesenji dani) i sama sebe znam usreciti sitnicama [:lepota] [slika:226879dd-d090-437c-94b1-3cb4cddb116f]
2015 11 23
Dzo nego sta, i njih treba ususkati! [:lepota] Dani, svaka cast decku! [:osmeh]
2015 11 23
1 2 ... 10 11 12