Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zbog cega ste ovih dana SRECNE? :)

JA JOS UVEK SA NIKIM NISAM SARADJIVALA NADAM SE LEPOJ SARADNJI SA PRVOM CLANICOM [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:lepota]
2015 03 24
ja od moje struke, ne ocekujem nista u ovoj drzavi, a posto mi ne pada na pamet da zivim kao crkveni mis sa mogucom platom u struci, biram poslove drugih "struka". A opet, ni jednoj od onih koje su usko strucne za nesto, ne "kradem" mogucnost njenog posla, jer su svi ti nasi strucni poslovi bedno placeni, prosto, radim sistemski po potrebi, u smislu-koliko para, toliko muzike, sta mi donosi najvise, tome tezim, a ako ti kazem da su me za jedan posao sa SSS odbili kao prekvalifikovanu, samo jer imam nestvarnih 4god radnog staza, jasno ti je. Sreca, ima i onih kojima ne smeta predjasnji rad. A kao verifikovani estradni umetnik(hibosta, naravno, skolska struka mi je totalno druga stvar), cak imam i mogucnost da TAJ staz uplatim retroaktivno i da mi bude upisan u radnu knjizicu kao i te cetiri godine iz privatne firme, zamisli da to uplatim i upisem, pa tek onda nista ne bih nasla da radim u budjavom Srbistanu. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Cak ni da budem fataljist.
2015 03 25
"Budjavi Srbistan". [:sokiran]
2015 03 25
pa jel' nije?
2015 03 25
Nije. Situacija jeste losa, ali nazivati drzavu "budjavim Srbistanom" je zaista, blago receno, neprimereno.
2015 03 25
kao drzavljanin, imam pravo. Ma koliko volela svoj divni Bgd, i druge delove Srbistana simpatisala-to smo, zemlja slicna raznim Kazakhstanima, Uzbekistanima, Turkmenistanima, Tadzikistanima... Mislim, oni su cak i super za stanje kakvo je kod nas... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] I da smo kao drzava budjavi, pa i nismo, u pravu si, vec smo toliko zaplesnili, da nema tog gleta ili sredstva koje ce nam pomoci.
2015 03 25
Pa idi onda u Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadzikistan... ako smatras da je bolje. [:smejuljitise] Sto sedis ovde i kukas kad vec postoje gore navedene zemlje blagostanja? [:smejatise] "... vec smo toliko zaplesnili..." - ko to mi? Ne mozes govoriti u ime svih.
2015 03 25
ja kukam? Ne kukam. Gde si ti mene to videla da kukam? Ako je vidjenje realnosti ok, onda nek bude da kukam. Kazem svoje realno vidjenje, a kao neko sa poslom na terenu, sa drugim ljudima raznih profila i profesija, imam svoje pravo. Drugo ,sta si ti dosla, na ovakvu temu da se svadjas sa mnom?? Zapitaj se onda malo o sebi i svom dokonom zivotu. Ako je tebi normalno da neko iseljava deo starih Beogradjana zbog Beograda na vodi, koji ce korist doneti SAMO vlastodrscima, onda se zapitaj i o svojim stavovima. Mada, vidim da ti je licno preuzmanje moguce na dve lokacije, tako da sam slobodna da pretopstavim da u Bgd samo studiras, stoga ti i ja ne mozemo pricati o istom vidjenju situacije. i da, isprati clanak koji ce izaci(verovatno danas) na telegraf portalu, o DVE RUPE/ŠAHTE u sred Zemuna, pored takvog stanja samih puteva, neko hoce da pravi Bgd na vodi a nesposoban je da zakrpi dva kratera na sred asfalta?
2015 03 25
inace, omasila si sam naziv drzave, nije Kazahstan, nego Kazakhstan, i sta cu ja tamo, idi ti nazad u Smederevo, sta si dosla u Bgd, ako vec hoces da se igramo kome je gde mesto i ko kome treba da kaze gde da ide. Eto. Sad molim da se tema vrati na prvobitnu relaciju, a to je sam naslov- ZBOG ČEGA STE OVIH DANA SREĆNE? [:osmeh]
2015 03 25
Nisam dosla na temu da se svadjam sa tobom, ne razumem zasto svako neslaganje vidis kao atak na tebe. Smeta mi to "budjavi Srbistan" ma ko da napise. Nisam u Beogradu na studijama, pogresno pretpostavljas. [:osmeh] O iseljavanju ljudi zbog izgradnje Beograda na vodi nisam ni rec rekla, nisam to ni pomenula, tako da mi nemoj nametati reci. [:osmeh] Vidim iz tvoje price o sahtama da aludiras na nesposobnu vlast, jeste, slazem se u potpunosti, protiv njih sam; tako da pretpostavljam da si pobrkala pojmove i drzavom nazvala vlast. Drzava=narod Narod nije budjav, barem ne vecina. A sto se progutanog slova tice... [:pospan] Bolje poradi na sastavljenom i rastavljenom pisanju (nije JEL' nego je l').
2015 03 25
Zapitaj se zasto si na ovakvu temu dosla da se bas meni obratis. jel' se pise zajedno kad se pise sa apostrofom, a je li se pise odvojeno, a ako mi je iskocio apsotrof, navikni se da stalno iskace, jer eto, i tako je pravilnije nego jeli, a omasiti slovce u nazivu drzave je mnogo veca greska. Mislim, nemoj da me davis vise i ne offuj devojci temu ovakvim seljackim pricama koje nikog ne zanimaju. Debate tog tipa drzi drugde negde. Nas na ovoj temi konkretno, to ne zanima, otvori zasebnu temu pa zvali o lepom stanju u drzavi do sutra. A da je narod sve vise budjav, jeste, jer da, vidim i znam. I tako ga osecam. Postalo je normalno da te neko napusi u radnji ili banci, posti... I to je sve posledica vlasti, sto znaci, plesan se siri-do daljnjeg. Hvala i dovidjenja.
2015 03 25
Da se zapitam. [:kezitise] Zaista si umislila da si centar sveta. Veruj mi da nisi i probaj da shvatis da bih ovako reagovala ma ko da je napisao ono sto si ti. Je li, je l' - samo su ove 2 konstrukcije pravilne. Nije postalo normalno, postalo je uobicajeno. A inace se ljudi ponasaju prema tebi onako kako se ti ponasas prema njima (u 95% slucajeva). Dovidjenja.
2015 03 25
pa kako nisam ,dosla si na temu i direkt meni se obratila, pored toliko drugih clanica koje su koemntarisale, cak sad i moram da se zapitam, da me ne daj Boze, i ne pratis... Qq... Uobicajeno i normalno je isto, jer opet, niko od ovih "finih" nece da skoci na te ludake koji urlaju. Eto vidis i ti sama kako si nevaspitana, ja napisem hvala i dovidjenja, a ti samo dovidjenja, pa hvala je osnova svake kulture, fuj si zaista.
2015 03 25
[:kezitise] Koja paranoja. Vidis, nisam primetila da je ijedna napisala "budjavi Srbistan", jesi li ti primetila? Ne, nije isto jer nije sve sto je uobicajeno normalno. Nadam se da ces shvatiti, ne bih da ti dajem primere, dugo bih kuckala. "Fuj si zaista" govori dovoljno o tvom (ne)vaspitanju. A prethodne uvrede da ni ne pominjem. Valjda moras da vredjas kad ostanes bez argumenata. Pozdrav. [:osmeh]
2015 03 25
Aaaaaaaaaaahahahahaha pa ovo i nije tema da ti nadrk zena pises o politici, a to sam ja usput pohvalila clanicu sto je uspesno nasla u budjavom Srbistanu posao u svojoj struci, a ti uspela samo negaciju iz svega da izvuces, samo govori ko si ti zapravo zaista, nadrndana i negativna osoba.
2015 03 25
1 2 ... 8 9 10 11 12