Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zbog cega ste ovih dana SRECNE? :)

KG je postao rupa sto se shoppinga tice. Ceo grad sam prevrnula da nadjem neku normalnu casual torbu, sportsku, i nista. Noge me bole... [:stidljiv] Nego... [slika:4515d62b-9e60-45ce-9bd3-1e1fb2db2f46]
2015 03 09
TinaKris, nema na čemu, hvala tebi na iniciranju teme koja širi pozitivnu energiju. :) DzoDzo, ako misliš na onaj beli u stilu Coco Chanel, jeste bio moj, prodat pre nedelju dana tačno. :)
2015 03 09
Tuga [:plakati] [:plakati] [:plakati] A bas mi bio lep [:stidljiv]
2015 03 09
O bogo moj [:vrtoglav] Baletanka izašla da traži torbu...ja izašla u nabavku i kod zubara a kupila cipele boli glava i letnje duboke cipele u "american outletu" - na sniženju [:stidljiv] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2015 03 09
Bas lepa tema Tina [:lepota] Kad god sam tuzna ili nervozna i iznervirana dovoljno je samo da je pogledam [slika:3dbd5e39-b655-40ce-9777-5dc9c8be4c9d]
2015 03 09
DzoDzo, znam kako ti je, ja ne mogu da prebolim jednu torbu sa ovog sajta, ali članica je kriva, nije htela da me sačeka samo nedelju dana da mi legne plata... Znam da i ta torba pati za mnom i da ona koja ju je kupila ne može da je voli kao ja, ali avaj, kleta sudba... :) emushka, svaki pregled (a naročito kod zubara i ginekologa) treba da se završi čašćavanjem sebe nečim, da se duši nadoknadi trauma. [:stidljiv] Katarina96, lepo "štene" imaš. :)
2015 03 10
116 FleurDelacour , pre 11 minuta prijavi | ↑ emushka, svaki pregled (a naročito kod zubara i ginekologa) treba da se završi čašćavanjem sebe nečim, da se duši nadoknadi trauma. [:osmeh] Jednom rečenicom mi skide grižu savesti [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 03 10
Tvoja situacija je drugacija, ti si znala da je zelis, a ja dok sam se mislila dal' mi taj blejzer treba, ode on u zelenooooooo [:plakati] [:plakati] [:plakati] I posle neko kaze-misli. Ma, vise nista ne mislim [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Za cascavanje se slazem [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 10
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, to je zato što nisam mislila [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 10
emushka, ja imam urođeni talenat da misaonim hirurškim putem odstranim i najalarmantniju grižu savesti kada su u pitanju dobra klopa i dobar šoping. B) DzoDzo, ti si školski primer za "Buy now or cry later". Drži se, prebolećeš. Možda pomogne ako sa kutijom porodičnog sladoleda odgledaš neku romantičnu komediju gde devojka nije znala na vreme da ceni željeni blejzer, pa je našla novi i nosila ga srećno dok nije rešila da ga preproda kačenjem na krpice. <3
2015 03 10
Hvala Fleur [:poljubac] Koliko mi se puta desilo da mi se proda nesto ispred nosa [:tuzan] Skoro sam gledala jedne cizmice, ali sam bila u fazonu imam slicne sta ce mi, i kad sam se posle 2 dana ipak resila da ih uzmem nije ih bilo vise [:plakati]
2015 03 10
Jao, ne mogu sladoled, menjala sam cetkicu za zube pa sam malo nadrazila desni, aliiiiiiiiiiiiiiiii mogu neku super veliku palacinku punuuuuuuuuuuu nutelle, ili nekog brutalnog topinga........ Elem, ovo mi je bio prvi avatar na sajtu, bas duuuuuuuuuuugo vremena, pa sam onda malo presla na sopstvenu malenkost, i onda sam presla na alter ego od pre 3dana [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [slika:2e669b3f-36dc-414f-bdb6-9f50275e2ee8]
2015 03 10
Divna tema ^_^ Ja sam ovih dana jako srecna jer radim ono sto volim i u sta verujem i za sada deluje da cu zapravo uspeti u tome a ako se to desi, uspecemo ja i moj decko, bez bilo kakvih rodbinskih i stranackih veza ^_^ Srecna sam sto imam njega, ogromna je podrska i oslonac <3 Takodje sam srecna jer mi je prekjuce u gostima bio brat kog dugo nisam videla, izdvojio je jedno popodne, dosao, pili smo kafu i bas se lepo ispricali ^_^ Isto tako sam srecna jer me u necemu sto volim poducava covek koji je veliki strucnjak, bas sam zahvalna na tome i cast mi je sto ucim od njega.
2015 03 11
Katarina hvala, nista ne moze da mi ulepsa dan kao mazenje kuca, a tvoj je divan! [:lepota] ValErzNakit svaka ti cast, retko lepa prica vezana za posao [:stidljiv] [:osmeh]
2015 03 11
Danas je lep dan , ispunjen nežnošću, pažnjom i pričama .. [:lepota] Jutros su deca , moje studentkinje , došle kući i unele bukete zagrljaja i cvrkutavost osmeha u naš dom. Dolaze retko, nedostaju sve više ( kao da je taj Bg preko sveta) ali neke subote promene sve. Sunce zasija mnogo jače i oboji se radošću svet.. [slika:bc402b48-552f-4c1b-866b-260866ee736c]
2015 03 21
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12