Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Ako vam se ptica posere na glavu.....................

'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović E, baš tako....Posraše (izvinjavam se na izrazu) i mene neke članice ovih par dana... Ja ćutala, pravila se luda, nisam se brisala - jer nemam šta, ali brate mili preteraše [:vrtoglav] Lažne adrese, Lažne rezervacije, Lažne uplate - Navodno uplatila - nije proknjiženo (eh gde mene nadje) Ide na svadbu - Hitno - Šalji - "ma kako da ne - trčim" Šta je bre sa ovim narodom, ovo sve pošašavilo ili ubija vreme...JA STVARNO DRUGAČIJE OBJAŠNJENJE NEMAM... A DA, NAJVAŽNIJE - JA KRIVAAAAAAAAAAAAAA [:smejuljitise] i TAKO ME POSRAŠE - MA SAMO TAKO [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2015 03 25
Hvala Bogu pa krave ne lete [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 25
Cudan narod skroz, ja evo devojku molim dva dana da mi ostavi podatke i adresu na koju da joj posaljem parfem (Koji je platila i ja sam podigla novac)...ulazi na sajt bude aktivna ali ne odgovara [:sokiran]
2015 03 25
[:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Ludo, nema šta - Milena najludja - podpisujem [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] A ja se jedva okuražila da pokrenem ovakvu temu i to ne u "o članicama" baš iz razloga da ne bih prozivala i ostavljala linkove.... Kad me ti strefi sa balegom [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 25
JacaLeah, da bre i to mi se desilo [:plakati] Na kraju ispalo da se nije dotična logovala već sestra koja nije u toku (?!) - i tek posle dve nedelje sam uspela da joj pošaljem paket [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2015 03 25
Ma 'ajde ,udri brigu na veselje.Jesam se malo nasalila u startu ali zaista mislim ne vredi rasipati energiju na takve zaludne ljudi poput ovih koje si navela u svom obracanju.
2015 03 25
Ma super ti je ovo sa kravama [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] I ne potresam se ja baš tako lako...ali čisto da kažem da nikom nije ovde sjajno..svako se makar 2-3 puta susreo sa bezobrazlukom itd....da ne nabrajam [:jezik]
2015 03 25
Slazem se u potpunosti. Slicno mi se u poslednje vreme desava i bas me to nervira. Razmisljala sam sta je s ljudima...rekoh mozda ovo prolece stize, sve se budi, pa i narod poludi [:smejatise] Ako je tako, sta ce biti kad dodje leto... [:sokiran] [:smejuljitise]
2015 03 26
Navici cemo do tad [:smejuljitise]
2015 03 26
Ma hoćemo Jaco, ali šta ako počne balega da aterira po našim glavama [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 26
[slika:29533119-8484-41eb-a040-78d55326f887] [:smejuljitise] [:lepota] [:jezik]
2015 03 27
Ahahhaaahaaaa, odlična ideja [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 27