Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Potpuno drugacije drustvene igre

Nisam nikad igrala na konzolama xbox/playstation (mislim na ove novije) ja sam nekako više PC čovek ali kad bi mi se ukazala prilika š`o da ne [:lepota] Pogledaću Vampire, e dobar RPG koji nije zahtevan za grafiku i može da se igra u dvoje (ono kao idete kao tim) je Titan Quest, ima i patch dobar. Ne znam koliko volite indie igrice ali evo par preporuka Bastion, Child of light. Što se tiče likova najnaj mi je Borderlands2 tu likovi baš karakterni :) Malo offujem temu, ali šta ću kad sam uzbuđena...ja bih imala tu još svašta da nableletam o.O
2015 04 07
Ma ne offujes temu, meni je jako drago da sam naisla na devojke koje dele moja interesovanja za igre [:lepota] Ja na konzolama volim tucnjave, a kad sam bila mala imala sam Segu, pa volim i platforme :) ima jedna nova platforma, za komp, malecka je, ne znam da li ima 100mb, Braid se zove [:lepota] Mada moja omiljena platforma je bio i ostao Jazz Jackrabbit 2 :D Jel neko igrao Machinarium? Point&click 2d, mali robotic koga treba da provedes kroz seriju prepreka, jako je kul! E sad cu ja jako da zvucim glupo ali ja ne znam sta znaci taj termin indie [:sokiran] Jel to znaci da je neki manji, nezavisni developer, a ne velike kuce tipa EA, Bioware, Activision, Valve, Bethesda? Borderlands izgleda bas super, ali nisam ga igrala, samo sam malo gledala kad je decko igrao. Jaoooo, smesna igra, Overlord! Ti si mali zli imperator i imas svoje minione, pa to je piskenje od smeha :D Za Titan Quest sam cula, mislim da je igrao moj decko. Mozda ga cak i imam ovde u ovoj ogromnoj futroli punoj diskova koju mi je dao sa xbox-om, pola futrole su igre za PC, pola za xbox :D
2015 04 08
Ja imam igricu koja se zove Bas Celik i na taj fazon je. Carobjaci, utvare, vile, princevi, vestice, zdravlje snaga, prevoz, iste ovakve kockice i mnogoo je zanimljiva, smisljena je da bude kompleksna i igra se minimum cetiri sata, mada je ja sa drustvom nikada nisam zavrsila za ispod 6h. :)
2015 04 08
Da, Cass, primetila sam da Bethesdu SVI jako cene, Blizzard dosta ljudi, ali znam i one koji ga ne vole, a takodje je i Valve hvaljen. Svi uglavnom pljuju po EA, jer je pokupovao sve druge studie (bye bye Eidos, bye bye Maxis na primer) i sve komercijalizovao, od svega mu izlazi po 18000 delova i ajde vec oladi, EA xD Activision je pravio neke igre koje ja volim, ali oni imaju tu reputaciju da se slepo drze roka, radije ce da izbace nedovrsenu igru, samo da je u roku, nego da lepo odloze rok i izbace igru tek kad otklone bagove. Pa onda izbace neki half-assed patch koji popravlja 1% problema -.- Tara, cek cek, ako sam dobro razumela, Bas Celik se igra na tabli? Ili ima knjizicu sa unapred smisljenom pricom pa kao multiple choice?
2015 04 10
Bethesda stvarno uradi svoj posao kako treba, izdaju igrice u razmaku od 5 godina ali naprave nešto konkretno, dok je Blizzard imao neke promašaje u poslednje vreme ali ga volim iz nekog poštovanja kad o njemu pričaju stari gameri, jer nije mala stvar stvoriti Warcraft i sve njegove delove + WoW, pa kasnije Dota i Dota2 i ko zna šta sve ne, definitivno RPG igrice ne bi bile to što jesu bez njihovog ranog doprinosa, sad već ima boljih developera ali ja ih i dalje nekako gotivim. [slika:b6db0bfd-5a24-4c9d-94d7-f6a695f60337] Da, EA ima taj običaj da tera ljude da kupe pre-order verziju, pa onda glavnu verziju iz 10000 delova + modovi i patch.
2015 04 10
Val, igra se na tabli na kojoj su nacrtana tri sveta, spoljasnji, srednji i unutrasnji, a cilj je upokojiti Bas Celika. Na putu do njega boris se protiv utvara, zivotinja, ljudi. Bacas kletve ili ih primas. Skupljas blago i kupujes oruzje, zdravlje ili prevoz, mozes da imas saputnike, ako znas nemusti jezik. Igraci su zle, dobre ili neutralne naravi i svako od likova ima svoje prednosti i mane. Igrica je bas kompleksa, ali i nepredvidiva i jakoo zanimljiva. Meni se narocito svidja, jer svaka kletva, cin ili dogadjaj ima istorijsko objasnjenje. :) Preporucujem i Magic the Gathering, kartasku igru :)
2015 04 12
Zvuci zanimljivo [:osmeh]
2015 04 12
Da li ste nekada isle u onaj klub Igara kod Fontane (cini mi se da ga drzi Sakurabana)? :)
2015 04 14
Nisam, jel tamo bese ima i shop da kupis neke igre? Mi imamo u Pancevu klub gde se okupljamo da igramo, ali ni tamo nisam bila duze vreme...
2015 04 15
1 2