Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

Poklončić :)

E neću da se igram [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] Sad će svi da prave "našu" tortu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 07
Hahahaaa emushka, taj fazon pravi se mrtav je dobar i ukrašću ga ponekad [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejatise] [:smejatise] [:poljubac]
2015 04 07
Taman tako i možemo glasati čija je najbolje ispala [:stidljiv] [:osmeh]
2015 04 07
Obavezan komentat i sličica (ko stigne da je slika [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] )
2015 04 07
Hvala...probacu sigurno.bas mi se svidja,posebno dekoracija.i bombonice :-).moja deca ce ih odma pojesti.:-D
2015 04 07
[:pospan] [:pospan] [:stidljiv] ja sam prva dobila recept [:pospan] [:pospan] [:pospan]
2015 04 07
Ti ćeš moja mamasita dobiti onaj što sam ti obećala, moj izum, moje remek delo [:lepota] [:poljubac]
2015 04 07
Olga - kad je praviš [:jezik] A i mi hoćem tvoje remek delo Linnaa Ja sam nešto razmišljala, jel kvasiš korice ili same budu sočne od fila?
2015 04 07
.....vec sam je napravila i poklopala [:smejatise] [:smejatise] ....pun mi je pp Linnaa-ih recepata sa sve slicicama.....tako mi pozeli D jutro i L noc, pa sad ti vidi kako mi je [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 07
Emushka ne kvase se kore i nisam napisala da ih pecem na papiru za pecenje, samo kada se ispeku pokri ih da se ne osuse dok cekas da se fil ohladi, ja vam mogu davati koliko hocete recepata, u nedelju sam pravila kokos stangle, moja mama ima tu naviku da svaku nedelju pravimo kolace i desi se da ako su neki koji se svide i pojedu taj dan onda se ponovo u ponedeljak novi prave [:smejuljitise] [:smejatise] kaze ne voli ponedeljak bez kolaca, a znate kako to ide ovde u backoj nedeljni rucak i onda ajd drzi dijetu [:znojav] [:smejatise] [:kezitise]
2015 04 07
Eto Olga onaj koktel sa gamborima ja sam najvise pojela jer deca bas ne vole to a ni ostali ukucani na moju srecu [:smejuljitise] [:stidljiv] [:smejatise]
2015 04 07
Sinoc sam zaglavila frizider, a po svemu sudeci, to je scenario i za veceras....gambori, torte, stanglice [:uplasen]
2015 04 07
Guzica ti iz frizidera viri, tako se u mojoj kuci kaze za onog ko to radi [:smejuljitise] [:stidljiv] [:smejatise]
2015 04 07
Ja vam baš zavidim [:vrtoglav] Ništa lepše od domaćih kolača i torti [:lepota] Ja kad god nadjem slobodnog vremena sednem za krpice [:vrtoglav] Doduše dosta sam se naspremala za sve ove godine [:znojav] [:znojav] [:znojav] Dokazala da sve umem i znam i sad je vreme da malkice uživam [:smejuljitise] Imam sreću da moji muški vole da me iznenade, ništa specijalno, ali ruska salata (neka specijalna), palačinke u šatou, puding, po neki ručak - onako muški (šnicle na teflonu) i dobra salata [:osmeh]
2015 04 07
To i ja kazem, sve dozirano.....osim krpica [:smejuljitise]
2015 04 08