Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako odreagovati?

Naime, decko od devojke je preko njenog profila narucio predmet, izasla sam u susret, korigovala cenu i nisam trazila uplatu unapred iako nema ni jedan utisak. Poslali su mi podatke i sve da bi mi u pola 1h ujutru javili da ipak nece taj predmet. Zanima me kako odreagovati, naravno, nisam im dala negativnu ali me zanima da li se daje za takve stvari kao i za "ispaljene" rezervacije od po dve nedelje? Hvala.
2015 04 16
Hahahaha Da znas, o tome nisam razmisljala [:smejuljitise]
2015 04 16
ma kakva negativna,nemas potrebe da im dajes.sto bi.ko zna,mozda su se porokali pa nece...bolje i tako nego da si platila duplu postarinu. [:osmeh]
2015 04 16
Sve dok jave da su odustali je odličan scenario :) A meni se desio baš taj slučaj sa raskidom :D Rezervisao je dečko stvar na nedelju dana kako bi joj stiglo na rođendan i posle 2-3 dana se javio da kže da su raskinuli i da mu nažalost neće trebati poklon :)
2015 04 16
Hvala vestica94, da znas da jesi [:smejuljitise] Verujem, nije da nisam imala i gore situacije, pocev od manijaka koji mi je trazio slike u najlon carapama (hahahahaha) pa do ostalih, no dobro, sve je za ljude.
2015 04 16
zato momcima nikad ne treba davati da narucuju preko sajtova [:smejatise] ako im se kupuje,a hoce jeftino da prodju,a ujedno i da bude lep poklon,ispravan neka idu po second hand radnjama kao mi sto radimo pa neka kupuju do mile volje...
2015 04 17
Dobro, ali konkretno ja nisam pricala o muskarcima kao kupcima vec o muskarcima koji su ovde namenski otvorili nalog kako bi gledali devojke i trazili slike za svoje fetise :) Nemam nista protiv muskaraca kupaca.
2015 04 20
ni ja se ne slazem,na kp sam prodavala neku garderobu i kozmetiku i svaka saradnja je bila s muskarcem koji je kupovao poklon za devojku/zenu,nikad jednostavnije i brze saradnje nisam imala nego tamo,kontaktira,dodje,pogleda,kupi i ode [:kezitise]
2015 04 20
muskarci su mnogo manje komplikovani nego mi zene
2015 04 22