Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant i lazov!!! Za primer svim devojkama!!!

U kratkim crtama.. Dogovorim se sa doticnom oko kupovine cetkica za sminkanje u iznosu od 500dinara.. Uplatim joj novac PRE SLANJA na racun jos pre praznika i ona kaze javice kad posalje.. U ponedeljak je javila da posta ne radi i da ce poslati u utorak.. Navodno je u utorak poslala.. Ja cekala u sredu ni poruka od poste ni paketa nigde.. Kontaktiram je da mi da broj posiljke ona kaze IZGUBILA JE PAPIR, hmm odmah sam posumnjala da nije ni poslala.. Sacekam cetvrtak opet nista! Kontaktiram je i kazem da ode do poste da proveri a ona vristi na mene kako nema br posiljke, ali kaze da ce otici! I narano nista od toga.. Ja sacekam i danas i naravno paketa nema!!! Pogledam a ona mi poslala poruku na sajtu da je dobila poruku od poste da je za nju prispeo paket ali posto nije nista narucila sigurno su joj se cetkice vratile posto ih ja navodno nisam preuzela!!! Ja je pozovem ali se nije javila pa joj napisem sledecu poruku...
2015 04 17
Posto se ne javljas na telefon, evo ovde cu ti napisati! Kao prvo cetkice si navodno poslala u utorak jer je to bio prvi radni dan posle praznika, u sta sumnjam, jer je nemoguce da ne stignu tri dana! Kao drugo, paket se vraca tebi tek nakon pet radnih dana ukoliko ga ja ne preuzmem a ne odmah sutradan kao sto ti mislis!!!! Kao trece da je paket stigao ja bih prvo primila poruku, a ako nisam bila kod kuce, a uvek kada cekam paket budem kuci, onda kurir iz postexpresa ostavi papiric da posiljku podignem licno u posti!!! Rekla sam ti da odes do poste da proveris jer si kao izgubila papir gde je broj posiljke u sta takodje sumnjam!!! I da li mislis da sam toliki retard da ne preuzmem paket za koji sam vec unapred platila!!! Ne znam sta si pokusala ali u svakom slucaju je jadno sa tvoje strane! Trebalo je lepo da kazes da neces da mi prodas cetkice i ako si se predomislila!!! jer je ovo cist bezobrazluk!!! Toliko od mene!!!!
2015 04 17
Sramota!!! [:vrtoglav]
2015 04 17
I kazem joj da mi posalje broj posiljke koji joj je u poruci od poste stigao i naravno nista!!! Novac uzela a cetkice nije ni poslala!!! Navodno ce mi vratiti novac mada sumnjam u reci ovakve osobe koja je vec toliko lazi iznela!!!
2015 04 17
Za 500 dinara ovakvo ponizavanje. Strasno.
2015 04 17
Koja je članica u pitanju, to uvek treba da se navede zbog drugih...
2015 04 17
A, ona... s njom uvek neki problemi.
2015 04 17
Boze dragi, na sta su ljudi spali. Toliko zavlacenje za pisljivih 500 dinara, tuga. Ako vec nije poslala bolje da prizna da nije: mrzelo je, nije stigla, bla bla, i da stvarno posalje ili vrati novac. Meni se to dosad nije desilo ali kad cujem za ovakve stvari iznova se razocaram u ljude. :/
2015 04 17
Bruka....za 500 dinara... [:vrtoglav]
2015 04 17
[:besan] no comment Brukaaa... [:sokiran]
2015 04 17
A to je ona clanica sto "razapinje" po forumu [:vrtoglav] Za koji mizeran novac se ljudi brukaju [:sokiran]
2015 04 17
Haha, znaci vec je poznata ovde [:smejuljitise] A jooj bas sam imala "srece" na takvu osobu da naletim [:tuzan] [:sokiran] Ma ja sam je odmah provalila.. Pitam je ja koliko je izasla postarina a ona mi napise, citiram, mislim da ce biti 130dinara [:smejuljitise] hahaha A ja dobro znam da je paket bez otkupa tezine do 500grama UVEK 150dinara ako se naznaci da stigne do 19h [:osmeh] Bas se uplela u sopstvene lazi [:smejuljitise]
2015 04 17
Jes' da nisu neke pare ali spopadaj je dok ih ne vrati. Svi pocnu sa malim iznosima, a posle... Prevaranti profitiraju zato sto im mi to dozvoljavamo, koliko sam skontala mnogi od njih ne bi zaradili koliko jesu na ovom sajtu da su na vreme dobijali negativne ocene i kod pojedinaca i jedna negativna znaci vise nego stotine pozitivnih. Ja zbog tudjih iskustava stvarno retkima verujem...
2015 04 17
Ja cu joj ostaviti negativn, naravno ona ce meni uzvratiti [:besan] A u slucaju da vrati novac ostavicu joj neutralnu da druge devojke ne bi prosle kao i ja..!
2015 04 17
LondonsRain ja se u potpunosti slazem sa tobom, samo kako se dogovoriti sa ovakvom osobom koja laze cim otvori usta [:besan] Ocigledno nije zelela da ih posalje, a vec se unapred ogradila rekavsi mi da ce mi vratiti novac ako mi paket ne stigne do petka! A u medjuvremenu ke smislila da joj se paket vratio, kao da sam ja budala!!! I sada kaze uplatice mi novac, a realno, ko bi uplatio novac i bio ostecen a da mu se paket vratio i da placa duplu postarinu [:sokiran] Jednostavno nije ni poslala [:besan] [:besan] [:besan]
2015 04 17
1 2 3 4 5 ... 6