Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant i lazov!!! Za primer svim devojkama!!!

Zaboga Lola pa ako vam je vratila novac i jos se prvo sama ponudila da ga vrati i rekla da ce cim se vrati sa posla uplatiti zasto ste joj suptilno pretili sa tim: znam tvoje podatke? i napadali je.......? i nema potrebe da pisete caps lockom ne morate vikati i svadjati se u nedogled (meni se nekad omakne kada ne stavim naocare) Sve se moze na fin nacin resiti. a ni vas recnik nije za pohvalu valerie [:znojav] [:besan] Ja sad Lola npr ne bih kupila nista od vas kada vidim kakav pristup imate. ali se slazem da se tema ne treba brisati kao ni neutralna........jer se devojka ocigledno predomislila i usput zapetljala u lazi,ali je ipak vratila novac zajedno sa provizijom..
2015 04 18
Ma sta mi rekoste [:smejuljitise] Pa ja sam okacena na civiluk ispada!!! Videla bih da se vama to dogodilo kako bi ste odreagovali.. Ja sam nekako morala da izvucem svoj novac.. A i nije poenta u novcu, nego u obrazu! Zasto laze da je poslala paket ako nije? To je za mene laz i prevara!!! [:besan]
2015 04 18
mozda clanica radi preprodaju, i mozda su je zeznuli u nabavci i sta sad, da se ubije? Opet, ako je roba i "njena" tj na njenom nalogu, mozda je cinila nekom bliskom uslugu da proda, pa se taj neko predomislio... Moras da razumes da je na poslu i da nece sigurno da ga izgubi, pa sve i da je ti zbog 500din-koje ti je vratila, nazoves prevarantom. Kapiram zasto si besna, ali opet, razumi da se desava nekad neki problem nekome i da ovaj sajt nije numero uno svima u zivotu. Vratila ti je pare, i nema potrebe dalje razvodnjavati ovo sve.
2015 04 18
devojke pa zar zbog par cetkica ovakve reci [:tuzan] dogovor kucu gradi,ocigledno ste dogovor postigle i cemu sad nastavak svadji
2015 04 18
DzoDzo, E 100% je to u pitanju [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ja sam otvorila temu da trazim cetkice a ona se ponudila da mi ih proda rekavsi kako ih je dobila i kako joj ne trebaju.. I molim te nemoj vise da predvidjas situacije, sta bi bilo kad bi bilo, i sta ako je ovo i sta ako je ono!!! Ako zelis prihvati realnost ako ne nikom nista! Stavicemo tacku na ovu polemiku.. Nema potrebe vise da se raspravlja. Stvar je jasna za one koji hoce da vide, a oni koji nece neka misle sta hoce, svako ima pravo na svoje misljenje.. Devojke budite pazljive pri saradnjama!!! Svako dobro.. [:lepota]
2015 04 18
pa dobila si pare, sta je razvlacis vise, malo mi to deluje vec bezobrazno. Da meni neko nastupi tako drsko za povracaj para, da ne shvata da imam posao i obaveze, pa imas srece sto si na nju naletela, od mene bi dobila pare za mesec dana, ili kad bi ih se vise oprostila. Mada, ja vodim racuna da ne dodjem u situaciju da imam nesporazum ni sa kupcem ni sa prodavcem. Kapiram da ti volis ciste situacije, ko ih pa ne voli, ali ako vec naletis na nekog sa kim izbije problem, prvo, nemoj da se nerviras toliko, a drugo, resis problem, i caaaaaaao, ne opterecujes se dalje.
2015 04 18
1 2 ... 4 5 6