Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant i lazov!!! Za primer svim devojkama!!!

Trazila je novac unapred da joj se uplati a pritom nije bila sigurna da zeli uopste da proda predmet. Cak i kaze "cetkice su kod mene,ali to sad nije bitno". Ma daj, drndas nekog da ide da ti uplati novac i ocekuje posiljku, a ti se zajebavas i ne posaljes,. Pa bas je neko blesav da se mlati s neozbiljnim klinkama ovde. I na kraju glumata zrtvu kako je napadnuta ovde od strane "besposlenih isfrustriranih clanica".
2015 04 18
Baletanka, preporucujem ti da prvo pocistis ispred svoje kuce, obzirom da saljes neke pocepane krpe koliko se secam, umesto sto ovde prosipas pamet i neki lazni moral. [:smejatise] LR ja sam se izvinila jedno 5 puta pre nego sto me je Roksanda izvredjala, tako da ti ustvari nemas pojma o cemu se zapravo radi, ali si se raspisala i delis svoj sud olako. Ja Ovoj zeni nista ne dugujem i preporucujem joj da izbrise temu tj da izmeni naslov jer je neprimeren ) Na kraju, kad je toliko uvredjana, zasto mi nije ostavila negativnu?? Jer zna da nema prava na nju? Boji se da ce dobiti nazad? Ma hajde, ja sam Sofiji ostavila negativnu po cenu toga da mi vrati, jer nisam izmisljala ovde neke pricice, vec sam sve sto sam rekla i dokumentovala. A Lolica ovde glumi zrtvu a niti je ostecena, samo je izgleda malo opaljena. Nije mi jasno sta uopste hoce?
2015 04 18
Slusaj prostakuso, ti se meni uopste nisi izvinila ni za sta!!!! PREVARILA SI ME DA CES MI POSLATI CETKICE I TI SI PREVARANT!!! LAZES CIM OTVORIS USTA!!! Temu necu NIKADA obrisati, neka svi vide koliki si olos!!! Dokumentuj ovde sve to sto tvrdis!!! Ostavi sliku poruke koja ti je stigla od poste da ti se paket vratio!!!! LAZOVCINO!!! [:besan] [:besan] [:besan] Shvati da ne mozes da se opravdas ovde jer si SVE SLAGALA!!! Ccc koji ti imbecil ustvari!!! [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2015 04 18
Evo tvoje kulture, ali znas kako kazu da sa ludim ljudima ne treba imati posla... Sta da radim, ja sam na tebe takvu naletela. A inace, za prevaru, ako nisi znala ostavlja se NEGATIVNA a ne neutralna!! Tako da- nisi bas hrabra rekla bih. EVo malo o tvojoj kulturi [slika:e172b13c-3f18-4f94-a951-144ad6ac4352]
2015 04 18
[slika:5f4dc5b1-f45f-432d-af86-df71ff82d8f4]
2015 04 18
E tako :) bravo [:osmeh] A sada slikaj poruku koja ti je stigla od poste!!! [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] hhahahahaha slikala bi ti da je imas [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Jadna si previse!!! [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] I ajde uslikaj i ostale poruke, celu konverzaciju, i one poruke u kojima me psujes, ajde cekam!!! [:smejuljitise] Ja i sada kazem, LOPOVCINA SI I PREVARANT, u mom slucaju u pokusaju posto sam te provalila [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ja stojim iza svojih reci i iza svake moje poruke koju sam ti poslala!!! [:osmeh] Nemam cega da se stidim [:osmeh] Ni u jednom trenutku ti nisam napisala ni jednu ruznu rec, ni jednu uvredu, jer ja tako ne razgovaram!!! A tvoja (ne)kultura je samo tvoja zapamti [:smejuljitise] Tebe ni 10 negativne ne bi mogle da opisu, olosu jedan!!! [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2015 04 18
Pa sto ne ostavis negativnu , hrabrice? Ja sve ove poruke od dosadne tebe mogu da slikam i aploudujem do uvece. [:lepota] JA TEBI NE DUGUJEM NI DINAR, SHVATI TO!! Sve sto pises ovde je kleveta koja ce, zasigurno biti upotrebljena protiv tebe :* Samo polako, imam ja strpljenja. Prijatno kokodakanje zelim [:stidljiv]
2015 04 18
A poruka od poste da ti se vratio paket??? [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 18
Ja sam budala sto sam se ukljucila u ovo raspravu, ionako samo par clanica shvata koji je tvoj problem(a veruj mi da imas ozzzbiljan problem) Uslikanu poruku od poste, povratnicu, paket upakovan u postinu ambalazu, kao i moju uplatnicu ces dobiti naravno, i to licno. A i negativan utisak, sve po redu. Nista ne brini, neces biti uskracena tog zadovoljstva. Onda mozes sve to da uslikas i postavis i na sajt i na fb, i instagram.
2015 04 18
Pa ti da si zaista toliko postena to bi odmah postavila da se opravdas [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ali posto si LAZOV ti to ne mozes!!! [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejatise] [:smejuljitise] "Uslikanu poruku od poste, povratnicu, paket upakovan u postinu ambalazu, kao i moju uplatnicu ces dobiti naravno, i to licno." Pitam se ko ovde ima problem??? [:smejuljitise] Ne plasim se ja takvih sitnih lopovcica i prevaranata u pokusaju, kao sto si ti [:lepota] Dobila si neutralnu DA BI DRUGE DEVOJKE BILE INFORMISANE DA SA TOBOM NE SARADJUJU da ne bi opet pokusala nekog da prevaris!!! Meni si vratila novac jer sam te BOMBARDOVALA PORUKAMA i nisam odustala!!!! Sram te bre bilo i recnika i dela!!!
2015 04 18
Crna Valeri pa printskrinuj tu poruku od pošte ako je imaš, šta se raspravljaš u 10 poruka ako nema potrebe :/ Neće ti niko poverovati bez dokaza, a i nema razloga. Ima šanse da nije tvoja greška i da ti je to stvarno vraćeno ali ti je stav toliko grozan da ti se ne može poverovati sve i da si u pravu Ponavljam, dešavalo mi se da mi se paket vrati za jedan dan, ali to je sve uvek dokumentovano i možeš lepo da pokažeš
2015 04 18
Samo pominje jedno isto kako mi ona nista ne duguje i kako mi je VRATILA NOVAC!!! Pa zasto je doslo do toga da mi vratis novac??? Zapitaj se!!! Ja sam uplatila za CETKICE, a ti mi ih NISI poslal!!! Zbog toga si mi i vratila MOJ NOVAC!!! Kapiras??? Ili da crtam? Lepo crtam ne brini [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] POENTA JE DA MI NISI POSLAL PAKET ZA KOJI SAM UNAPRED PLATILA!!! ETO TO JE POENTA!!! UFFFF!!! [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2015 04 18
A u cemu je sada problem ukoliko je novac vracen???Toliko dreke a zapravo ne razumem u cemu je sada problem??
2015 04 18
Problem je resen, ocena smatram da je nepravedno ostavljena jer clanica NIJE prevarena i nije u minusu ni za sta. Ne znam sto se dalje svadjate?
2015 04 18
Ja ne razumem da devojka toliko pizdi a ne sme da ostavi negativnu,. Pa naravno da ces joj dati negativnu jer te zavlacila i trazila da unapred posaljes novac a nije ni imala nameru da proda cetkice. Za tvoju informaciju valeriflower, ja sam savrseno uredna devojka sto dokazuju moji pozitivni utisci, dakle saljem ciste, nove stvari. Negativne sam dobila jer ih i sama ostavljam budalama i nemam problem s tim. Ali ja SALJEM, za razliku od tebe, glupacice koja si nasla da se brukas ovde za 500 kinti. Prijatan dan zelim [:jezik]
2015 04 18