Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant i lazov!!! Za primer svim devojkama!!!

Sa duplo vise pozitivnih ocena od nje, ti joj uplacujes novac pre slanja?! Sta, kao, gospodjica nema poverenja [:besan] [:vrtoglav]
2015 04 17
To sam ja odmah pomislila [:smejuljitise] Ne moze biti nista drugo [:plakati] Ali ovo zavlacenje je ponizavajuce!!! Rekla sam joj da je prevarant i sitna lopovcina [:smejuljitise] A ona meni sta je sve rekla, zaista mi je ispod casti da napisem [:sokiran] Ali to je vec njena (ne)kultura [:vrtoglav]
2015 04 17
Baletanka, ja mislila da je covek :/ Jednoj devojci ovde sam uplatila 1700 dinara unapred a ima samo 7 utisaka, i sve je proslo u redu.. Definitivno utisci nisu presudni, na zalost.. Imale smo dobru komunikaciju i uopste nisam posumnjala da nece poslati paket [:tuzan]
2015 04 17
LR apsolutno da nema veze sa utiscima... Mene su prevarile samo te sa po 100, cak skoro 300 pozitivnih. I to poznate ovde, ali bas mi ne pada na pamet da ostavljam negativne, niti da se prepucavam i slicno...daj koliko mozes da prezalis. Kapiram da ce to vec nekako da im se vrati, nazalost od malena verujem u fer, pravdu i postenje. Mada i nije nazalost, smatram da je to bas lepo, samo malo nezgodno u ovo vreme, predju me...idemo dalje, ziva sam, zdrava. Bitno mi je da znam kakose ja ponasam prema drugima i da bukvalno poklanjam...i cinim dobro. Sad ce neko da napise, nije to u redu, trebalo bi da se obaveste driuge clanice...znam, ali nisam ni prva ni poslednja koja je prevarena, evo, niti koja ce biti prevarena..sta ce tu moj jedan minus na 300 pozitivnih, a ne plasim se, samo sam malo iznad toga.
2015 04 17
Devojke, mrzi me da citam sve, obzirom da neke od vas samo sede ovde i cekaju da pljuju ljude. Samo cu reci da psiho Roksanda aka Lola, laze, vredja preti. A da, i dokaz da sam ja POSTENA za razliku od nje!! [slika:fdca3829-42cc-437c-94fd-d3bf15d2972c]
2015 04 17
Nikoga ja na ovom sajtu nisam prevarila ni za uplacenih par hiljada dinara, a da ne govorim o petsto. A Lolice, ti svoje pricice pricaj slobodno ako ti je tako drago, ja ne mogu vise sa tobom da se natezem. Pozz
2015 04 17
Poslato joj je ali danas ocigledno jer se lepo vidi 17.04 ?! [:sokiran] Verpvatno si joj poslala kada je Lola otvorila temu [:vrtoglav]
2015 04 17
Nadam se da shvatate da neke od nas ne zive od ovoga(iako Roksanda izgleda ne razume to obzirom da me je 10 puta zvala dok sam bila na poslu) Lola ima u poruci napisano DA JOJ DANAS OKO 18 H uplacujem novac jer otprilike tada stizem sa posla, ali ne, ona je ovde otvorila temu i nalupetala se , dok Londons Rain i KK zive izgleda od toga da popljuju nekog a ustvari pojma nemaju o cemu je rec, mirodjije su one, rekla bih. Inace, cetkice nisu prodate za vece pare, naravno vec su ovde, ali dobro, nije to vazno. [:smejuljitise]
2015 04 17
A zasto ne slikas screenshot poruke koja ti je navodno stigla od poste da ti je stigla posiljka, navodno vracena jer je ja nisam preuzela??? A mozes slobodno da slikas i poruke koje sam ja tebi slala, a ako imas petlju postavi i svoje, ako te nije sramota!!! [:smejuljitise] Ja nista ne krijem niti se stidim svojih reci jer u mom recniku nema psovki.. A da si lopuza i prevarant i lazov to opet kazem i stojim iza svojih reci!!! Ako si toliko postena kao sto kazes, zasto si lagala da si cetkice poslala, jos si kao izgubila papir postexpresa!!! Sramota!!! A paket, kao sto rekoh, ne moze da se vrati odmah, tu postoji procedura za tvoju informaciju!!! Sram te bilo!!!
2015 04 17
ovde nista nije logicno ajde izgubila papir,tommogu da poverujem,ali ovo ostalo... Lola najbolje bi bilo da prekopirate vase dopisivanje posto jedna od vas dve ne govori istinu....
2015 04 17
Ne vidim sta nije jasno??? Rekla je da je cetkice za koje sam ja unapred uplatila poslala a u stvari ih nije poslala! A kao izgovor je smislila da ja nisam podigla cetkice (za koje sam unapred VEC platila) i da su joj se danas vratile a ona ih je kao poslala u utorak, sto je nemoguce, jer posiljka prvo stoji u posti pet radnih dana i u slucaju da se u tom roku ne podigne tek onda se vraca paket posiljaocu! [:lepota]
2015 04 17
Moguće je da se pošiljka vrati za jedan dan samo ukoliko je pogrešno iskucana adresa ili češće broj mobilnog (neko se javi na pogrešno otkucan broj i kaže da ne očekuje nikakvu pošiljku, ona se odmah vraća pošiljaocu, meni se desilo jednom :/ ) Ali to je svakako odgovornost prodavca, da lepo proveri sve na adresnici i nikako je ne baci!
2015 04 17
Kao sto vidite, ja ovoj zeni nista ne dugujem, tako da nema prava da me javno naziva prevarantom i lopovom, zar ne?????
2015 04 17
Posto si uplatila novac ispala si ok!!! Sto ne znaci da si postena!!! Da si postena POSLALA BI CETKICE kao po dogovoru a ne da lazes!!! Lazes za medalju majko mila!!! [:vrtoglav] [:besan] Samo u pokusaju [:smejuljitise] jer sam te odmah provalila!!!
2015 04 17
Mene zanima zasto LoolaA nije dobila cetkice koje je unapred platila?
2015 04 17