Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant i lazov!!! Za primer svim devojkama!!!

Druga strana price: Ona me zove 10 puta i preti porukama kako zna gde zivim i slicne jadne gluposti, iako sam rekla da ce joj danas do 18h biti uplacen novac i provizija. Ona za to vreme stize i da ciganise ovde na temi. Znaci, kao sto ste videle, ja njoj nista ne dugujem i nema prava da me kompromituje i naziva lopovom i prevarantom, te cu zamoliti admina da je sankcionise. Hvala devojke sto ste sigle da da se raskokodacete a nemate pojma o cemu se radi :) NEke od vas to jedva cekaju
2015 04 17
Ali Lolice, posto si govno od coveka, NULA bedna ja ujutru idem ranom zorom da povucem novac, jer ti ne zelis da prihvatis da ti nista ne dugujem, jer si glupaca!! Tebi je cilj ovde da izigravas zrtveno jagnje, ne da ne budes u minusu, Da,da Ovaj sajt mi svakodnevno kida zivce, iskompleksirane zene na sve strane. A posto vec znas gde zivim mozes da dodjes i da mi poljubis ,,,vrata [:osmeh]
2015 04 17
Ja nikome ne pretim! Rekla sam samo da imas na umu da imam tvoje podatke! O uvredama i tvom recniku nemam reci, jer sam u soku! Sram te bilo, stidi se!!!
2015 04 17
Ma sirota, mogu misliti.
2015 04 17
Pa ispalo je da si sada ti ostecena jer si platila dve postarine???!Zar ne!!!? Zasto to ne pominjes? Zato sto je to laz, i zato sto si sve to izmislila.. Laz je da si poslala paket, da si izgubila papir iz poste, i da ti se paket vratio!!! LAZ!!!
2015 04 17
Interesantno... Nikada nisam birala strane, niti cu ikad (osim kada igra Partizan), obzirom da mi je posao da ceo dan radim na kompu, bacim pogled sta se dogadja, pa prokomentarisem po nesto, ali ovo sad je luuuuuuudilo. Znate one dekice u Mapetovcima... [:smejatise]
2015 04 17
Ma ti si bre vidovita. Necu da se mlatim sa neuroticnim zenama poput tebe. Ja jesam ostecena, ali to nije vazno, jer je greska moja i zato sam ispala fer i uplatila ti novac nazad. Ne znam sta hoces vise od mene. Znaci pokusala sam lepo, da ti se izvinim jer je doslo do greske, uplatila sam ti novac, uplatila sam ti proviziju i sta vise hoces?? Hoces paznju ovde, hoces raspravu, reci sta hoces i da resimo???? Zasto je naziv teme Prevarant i lazov!!! Za primer svim devojkama!! ___ Sta sam ja to tebi ukrala, kako sam te ostetila i prevarila da to javno napises kad smo se lepo dogovorile da posto je greska moja -da cu ti uplatiti, i JESAM odmah ? Objasni molim te, jer sam ja ovde izgleda budala?? Pa ja da hocu nekog da ostetim ne bih ostetila tebe , sa 100 pozitivnih ocena za 500 din zaboga??
2015 04 17
A sta je tvoja greska, posto nisam u toku??? [:smejuljitise] Tvoja greska je sto paket nisi poslala pa sada mislis da si postena sto si vratila moj novac koji MI PRIPADA, jer sam uplatila unapred a cetkice nisam dobila!!!
2015 04 17
Naravno da me napada!! Ja sam nazvana Prevarantom, lopovom, opasnoscu za sajt, lazovom!! To nije napad??? Onda si ti LR vrlo licemer, posto kazes da to nije prozivka
2015 04 17
ti si luda,, svega mi! Odoh off. Imas paznju svih onih koje veruju u gluposti jedne besposlene zene koju btw, niko nije ostetio. Ne mogu ja ovo.
2015 04 17
LondonsRain smatram da je naslov primeren u skladu sa postupkom doticne, na zalost.. A novac je uplatila tek malopre, a ja sam temu vec postavila :/ Ides off jer nemas odgovor!!! [:smejuljitise] Jer si lazov i pokusala si da me zavrnes!!!
2015 04 17
Devojke, slanje pre i posle praznika je horor i jako se često dogadjaju greške. Ja sam u sredu čekala paket na poslu (uvek bude do 13h), a kurir se pojavio tek u 19.00 kada je i kraj radnog vremena za dostave. Pportir u firmi mi je kazao da su me i on i poštar bezuspešno zvali na mobilni telefon, ali ja nikakav poziv nisam dobila. Sutradan sam otišla da podignem svoju pošiljku i na otpremnici vidim moj broj otkucan preko štampanog dela, pa ko uspe da pročita, taj je car. Ko zna koga su zvali [:isfrustriran] Drugi primer se desio koleginici, čiji je paket, umesto u Novi Sad, otišao u Valjevo, da su se i u Post expresu zapanjili kako je to moglo da se desi. Ovo su vam najsvežiji primeri grešaka u dostavi, a onda se devojke ovde čupaju za kosu. Valeri, čuvaj te otpremnice. Ja svaki put kada nešto prodam, odmah mailom obavestim kupca koji je PE broj i svi srećni
2015 04 17
Pa poslala bi ona PE da je poslala paket [:smejuljitise] A poslala bi i broj posiljke koja joj se navedno vratila, jer to je u stvari taj isti broj [:lepota] Ocigledno je, i ja to znam, nije mi bitno sta drugi misle, s postovanjem naravno, jer svako ima pravo na svoje misljenje.. A za razliku od mene sandolina, ti si dobila poruku od poste sa brojem posiljke pa si mogla licno da preuzmes.. Ja poruku nisam dobila ni sa zakasnkenjem [:smejuljitise] a ni otpremnicu da je kurir uopste i bio [:besan] Ne moze kurir da dodje bez paketa, zar ne??? [:smejuljitise]
2015 04 17
To sam i ja potvrdila, da je ispala fer sto je vratila novac.. u pravu si, neko ne bi vratio.. Ali sta je sa ovim lazima da je paket poslala pa joj se za rva dana vratio??? [:besan] Tako nesto ne mogu da progutam!!! A kada sam je pitala za postarinu koliko je izasla, sto sam uradila namerno da vidim sta ce mi reci, napisala mi je da ce postarina BITI 130dinara!!! Pa ko je ovde lud!!! [:vrtoglav] Ako si poslala valjda znas kolika je postarina, a.ne postarina ce biti valjda.. ma daj molim te!!! Ja odlicno znam da je postarina 150 [:osmeh] Iznela je niz lazi, samo zbog toga sto nije poslala paket! Temu cu obrisati, ali njoj cu ostaviti neutralnu ocenu kao upozorenje drugim devojkama! sta joj vrede ovih 40ak pozitivnih utisaka kada zaista nije postena 100%!!! [:tuzan]
2015 04 17
Na zalost je tako [:tuzan] Ja sam otvorila ovu temu najvise zbog toga da druge devojke budu oprezne kada saradjuju sa njom, jer ocigledno devojka ima neki problem.. U mom slucaju se, sigurna sam, predomislila oko prodaje.. [:sokiran]
2015 04 17