Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant i lazov!!! Za primer svim devojkama!!!

ludnica.... [:smejuljitise]
2015 04 18
Hvala vam... [:kezitise]
2015 04 18
Evo da rezimiram.. Doticna jeste vratila novac, ALI uz moj pritisak!!! Vec me je zavrnula pa je morala novac da vrati.. DAKLE PRVO ME JE PREVARILA!!!!!!!!!! [:plakati] Smatram da ocena nije ostavljena nepravedno, jer ce se sutra mozda bas tebi ovako nesto desiti DzoDzo ali ti mozda novac nece biti vracen!!! Dakle to je upozorenje ostalim clanicama da ukoliko saradjuju sa doticnom mogu da ocekuju da paket ne posalje uopste, a da posle govori kako joj se paket vratio jer ga ja nisam preuzela!!! Ko jos ne bi preuzeo paket za koji je unapred platio??? [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:plakati] [:plakati] Koliko ja znam, a znam, da se ocene ostavljaju da bi se izrazilo ili zadovoljstvo ili nezadovoljstvo prilikom saradnje.. Zbog toga sam ja i ostavila neutralnu ocenu, KAO UPOZORENJE DRUGIM DEVOJKAMA!!!
2015 04 18
meni se jednom paket vratio za 3 dana tako sto je radnica u posti greskom upisala mene kao primaoca pa je meni stigao moj paket koji sam poslala jer nisam proverila pre potpisivanja,devojka koja je cekala paket je na svu srecu imala strpljenja i razumevanja da saceka. LoolaA okej,ti si napisala temu i obavestila clanice sta se desilo i niko ti ne trazi da je obrises,a devojka ti je vratila novac a ti i dalje nastavljas da se svadjas,pa cemu?jel jedan set cetkica od 500din stvarno vredan da se u nedogled hvatas za gusu s nekim po forumu,mislim,nisi ga dobila nit ces ga dobiti a novac ti je vracen
2015 04 18
Lola, kako to mislis, uz tvoj pritisak? Pa necu valjda ja ili neko drugi da je pritiska za tvoje pare??? Normalno je da si joj ti slala poruke da bi ti vratila novac koji si uplatila. A ko ne bi preuzeo paket koji je uplatio, e znam slucaj jedan, i bas danas taj paket dolazi nazad clanici I ovo ne znaci da pisem da ti nisi preuzela, samo da nema potrbee za ovim svim ,dobila si pare i to je to.
2015 04 18
Pa mislim uz pritisak u vidu slanja sms poruka da mi vrati moj novac kad vec nije htela da mi posalje paket [:osmeh] [:smejuljitise] Jovanajovana, nije se tebi vratio tvoj paket nego je tebi stigao tvoj paket umesto toj devojci kojoj je trebalo da stigne jer je radnica na salteru upisala tvoju adresu kao adresu gde paket treba da stigne [:smejuljitise] , dakle njoj bi stigao za tri dana, a ona bi imala 5 radnih dana da paket preuzme pa bi se TEK ONDA paket vratio posiljaocu.. I ne zelim ja nikog da primoravam da mi vrati novac, ali nisam imala izbora.. Ja sam lepo po dogovoru uplatila i cekala paket, nije mi bio cilj da uplatim novac da bi mi ga ona posle vratila [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] Nezadovoljna sam saradnjom sa njom i to sam rekla u utisku, i to je to.. Imam puno pravo da ostavim utisak jer je do saradnje doslo!!! Bez obzira sto se sve zavrsilo kako se zavrsilo i sto je ona vratila novac.. Moje iskustvo je lose.. [:tuzan]
2015 04 18
Ja da sam na tvom mestu ili bih ostavila negativan ili bih cutala. Jer si udavila forum kukanjem a ovamo ostavljas neutralnu. Stvarno niste normalne zene [:vrtoglav] Ne znam sto se nerviram uopste [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] jovanajovana mogu zamisliti facu postara kad je skontao da si sama sebi poslala paket [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 18
Draga Baletanka, evo da ti objasnim, ostavila sam neutralnu kao upozorenje jer mi je novac vracen!!! Da nije vratila novac ostavila bih negativnu!!! Dogovor je bio da za moj novac dobijem cetkice a ona umesto da mi ih posalje ona mi vraca novac, i logicno je da sam nezadovoljna saradnjom [:tuzan] Nego sam bar novac povratila [:smejuljitise] Postoje pravila na ovom sajtu, ne mogu joj dati negativnu jer me nije ostetila, tj vratila je novac, ali mogu ostaviti neutralnu kao izraz nezadovoljstva.. I nikog ja nisam udavila, samo sam iznela svoj primer.. I smatram da svako iskustvo treba da se prikaze jer moze posluziti drugima, zbog toga utisci i sluze!!!
2015 04 18
Uopste nisi ukaprala, poenta i jeste bila da trebas TI da trazis svoje nazad, a ne neka od nas da pritiska za tvoje. Nema potrebe da naglasavas da je bio pritisak uopste, samo sebe unižavaš.
2015 04 18
Ja se ne plasim da kazem da sam svoj novac ISCUPALA od nje!!! Imam puno pravo da insistiram da mi vrati ono sto je moje!!! [:osmeh] i ne smatram da time sto kazem da sam je terala da mi vrati novac sebe ugrozavam, naprotiv [:lepota] cim sam je terala znaci da me je ostetila [:smejuljitise] I ne znam zasto si uopste pomenula to - kao necemo mi da trazimo da ti ona vrati novac [:smejuljitise] pa naravno da necete [:smejuljitise] to nisam ni rekla [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 04 18
ali nemas potrebe da naglasavas da si TI to uradila, normalno je da TI forsiras za svoje pare. Drugo, devojka je pisala da je na poslu, a ti si je maltretirala, imas srece sto si imala saradnju sa njom, neka druga bi te oterala dodjavola i ne bi uplatila nazad pare iz principa-desavalo se i to ovde.
2015 04 18
Ja sam naglasila da sam joj trazila da mi vrati novac a ne da sam JA trazila da mi vrati novac tu ima razlike [:osmeh] [:smejuljitise] Uhuuuu sta je sve ona meni rekla ne mozes ni da zamislis.. Mislis da joj ja verujem da je na poslu? Takvim lazovima ne verujem nista!!! I nisam je maltretirala nego sam trazila SVOJE na sta me je ona primorala [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2015 04 18
Sto joj ne bi verovala da je na poslu?? Ako je na ovom sajtu, nema pravo da ima posao? mislim da preterujes sad.
2015 04 18
LoolaA, podrzavam. [:osmeh] Potrosila si svoje vreme ni na sta, cekala u posti, da bi na kraju samo dobila svoj novac. Ovo i zasluzuje neutralnu i nebrisanje teme. Ako neko ne zeli da proda svoj predmet, zasto ga onda i postavlja i kasnije se sluzi lazima? Nije u redu.
2015 04 18
Tako je LondonsRain to je i poenta :) Trebalo je da kaze izvini ali ja sam se predomislila necu da ih prodam, ne isplati mi se, i sl.. a ne da laze kako je paket poslala pa ga jos ja nisam ni podigla [:besan] katastrofa!!! Prakilica, tako je, zasto se javila da proda predmet ako nije bila sigurna da zaista hoce da ga proda [:sokiran] DzoDzo ja ne znam odakle tebi ovakvi nebulozni zakljuci??? Rekla sam da joj uopste ne verujem sta prica, naravno da to ne znaci da nema svoj posao i da zivi od krpica, molim te ne stavljaj mi reci u usta!!! Sta mene briga sto je ona na poslu, ja sam poslala poruke ma koje je ona odgovarala, i ne zanima me da li je u tom trenutku na posl, na kafi ili bilo gde drugde!!!! [:vrtoglav]
2015 04 18