Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

omiljene poslastice po horoskopskim znacima !

OVAN - Ovan se večno brine za svoj izgled pa će na poslastice pristati ako je reč o zdravim štrudlama i roladama s integralnim brašnom. Pošto obožava začine, voleće i sve poslastice s cimetom, muskatnim oraščićem i đumbirom. Ipak, njihova tekstura mora da bude lagana, kao i ukus. Omiljeni kolač mu je keks s cimetom i đumbirom. BIK - Bik je zemljani znak koji voli domaće i tradicionalne dezerte. On je veliki ljubitelj mlečnih proizvoda, pa ga svaki kolač sa sirom može oduševiti. Veliki je gurman koji zna puno o dezertima i uvek će birati samo one kolače i poslastice koji su lepo dekorisani i sadrže jabuke, šlag, karamelu ili sir. Omiljeni kolač mu je čizkejk. BLIZANCI - Blizanci obožavaju prozračne i lagane dezerte s umerenom količinom šećera. Svi voćni kolači za blizance su pravo uživanje. Pošto sami ne vole da provode sate u kuhinji, njihovi kolači biće jednostavni s puno svežeg voća i šlaga. Njihov omiljeni kolač je torta s kupinama, bananama i šlagom.
2013 05 19
RAK - Čokolada je i uteha i radost svakoga raka, jer je pravi zavisnik od nje. Za njega nisu teški i preslatki dezerti i više uživa u kremovima s čokoladom, voćnim kolačima ili običnim musom. Ovaj znak voli i dezerte s alkoholom. Jednostavni rak ipak najviše uživa u običnom pudingu od čokolade. LAV - Lav voli velike dezerte. Što više, to bolje. Trebao bi da pazi jer se na poslasticama dobija najviše kilograma, a on im prosto ne može odoleti. Najbolje mu odgovara kolač s limunom ili pomorandžom u sebi zbog osvežavajućih nota. Njegov omiljeni kolač je tzv. Lemon Meringue. DEVICA - Devica voli da jede zdravo i pazi na ishranu pa prekomerno uživanje u poslasticama i kolačima ne dolazi u obzir. Rađe poseže za zdravim frapeom od vanile ili jagode nego za teškim i kremastim kolačem poput krempite.
2013 05 19
VAGA - Vaga obožava poslastice u ružičastim tonovima i po mogućnosti s jagodama. Rashlađeni dezerti koji mogu da se jedu gotovo smrznuti ili jako hladni uvek će biti izbor na koji će rado pristati. Svaki kolač koji sadrži želatin, jagode ili jogurt biće na vrhu njenih omiljenih poslastica. Osim na ukus, vaga "pada" i na dizajn, pa će je najviše oduševiti lepo ukrašeni kolači. SKORPIJA - Strast i požuda su osnovne karakteristike ovog znaka, pa su škorpiji najdraže poslastice praline od tamne čokolade s višnjama. Osim čokolade, obožava i sir, pa će čizkejk i bilo koji drugi kolači sa sirom isto biti na spisku omiljenih. STRELAC - Strelac voli dezerte koji ga podsećaju na egzotične krajeve. U svoje kolače zato rado stavlja egzotično voće poput manga, dinje ili kokosa. Nije ljubitelj previše teških i slatkih poslastica i više voli da se opusti uz neki lagani dezert. Ohlađeni dezerti za njega su prava poslastica u kojoj često ume i da pretera.
2013 05 19
JARAC - Jarac obožava tradicionalne i domaće poslastice koje sam priprema u svojoj kuhinji. Svaki kolač rado će začiniti cimetom, vanilom, suvim grožđem ili bademima, pa će svaki tradicionalni kolač dobiti njegov lični potpis. VODOLIJA - Opšte je poznato da vodolija voli sve što je neobično pa tako i neobične poslastice. Uvek iznova pokušava da spoji nespojivo, pa će njeni kolači istovremeno biti i slani i slatki. Voli želatin i voće, koji su zaštitni znak svakog kolača jedne vodolije. RIBE - Ako mogu da biraju, optimistične ribe uvek će reći "da" luksuznom i zdravom dezertu. Za njih su idealne poslastice koje sadrže malo šećera, a puno voća, poput pudinga s borovnicama, malinama i kupinama. Posebno će ih razveseliti i hladni dezerti u vrućim letnjim danima.
2013 05 19
ajd se dogovorimo za svih 12 [:smejati]
2013 05 19
[:smejati] e vesna sta tvoja svekrva cesto mesi?odaj nam tajnu [:osmeh]
2013 05 19
mmmm... tortu sa bananicama i potpuno sam navučena na obične kolače koji se ne peku, gde se stavlja samo puding od vanile, izblenduje i neko voće i.... [:uplasen] jaoj, a onda torta sa piškotama i ona sa plazmom... i posle 90 kila!!! idem da večeram [:osmeh]
2013 05 19
mmm zvuci lepo [:osmeh] aj jedi i na moj red malo [:stidljiv]
2013 05 19
e, na zlo me navodiš. poslala sam dete u radnju po šlag. doneo tata iz vikendice 5 kila jagoda. [:smejati] ajmo povećati kilažu za još 5 [:smejati]
2013 05 19
tako je:) kao strelac,u stanju sam bez problema na dan da pojedem kutiju sladoleda [:lepota]
2013 05 19
hahh ja kupila slag,ali nema jagoda,sutra idem u kupovinu [:osmeh] plazma,slag i voce mm [:osmeh] [:osmeh]
2013 05 19
[:vrtoglav] ovan a obozavam cokoladne torte [:jezik]
2013 05 19
[:osmeh] ja bik a volim skoro sve navedeno [:smejuljiti]
2013 05 19
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] omg ja bi samo kremasto,cokoladno... [:uplasen]
2013 05 19
ja volim kremasto [:osmeh] a moze cokoladno ili voce sa kremicem nekim drajel za tebe slika [slika:564f3389-b841-4a1b-9a4c-b635aecb9fbd] dobila sam na poklon mm
2013 05 19
1 2