Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

♥ Zašto ne treba da se vratite onom ko vas je povredio? Jedan razlog! ♥

Onda je losa strategija u pitanju.... Meni sta trenutno pada na pamet je da....prvi put kada je skontala da se zaljubila ....pocela je panika....i onda od tog trenutka racionalno razmisljanje i to da je opasnica pada u vodu.....moguce je da je nekim svojim gestovima(pritiskanjem druge strane) dobila kontra efekat
2015 05 07
E to mi se baš dopalo Liky, "osećanja su uvek u igri i kada mislimo da nisu - hteli mi to ili ne"... Ovo i jeste samo njegov "izgovor" - znam koliko je bio lud za njom....odjednom: ŠLJUS!!!! Ko grom iz vedra neba....
2015 05 07
U pravu si LidijaVujaklija. Ili je prosto njemu vise stalo do prve..
2015 05 07
Kasnim sa citanjem komentara pa izgleda da sve pisem nepovezano [:osmeh] Ne znam, prva je uvek prva... Ja sam licno neznajuci upala u takvu pricu i dok sam se vadila iz nje vec sam bila zaljubljena, ali eto, sa njom je ostao, tu je bila pre mene ocigledno je bilo da sam bila usput, i ako je delovalo drugacije
2015 05 07
Da Lidija, njeh dve su ko nebo i zemlja...prva prizemna i tiha a ova moja prava ludača ali sa stilom...ako me razumete... Mislim da je i on osetio da se zaljubljuje pa da je PREDUPREDI...... Mislim da se uplašio da ga ostavi pre njega....barem mi tako izgleda...ali to ne bih mogla da joj kažem...tek bi dobila krila....za sada se, da kažem, dobro drži....ali pitanje je kada će ona prva da mu fikne poruku ..
2015 05 07
Eto Likyy - gotovo pa isto... Prvo što mi je palo na pamet je da ode negde na par dana...ja u Budimpešti pa da krene sa mnom... ni da čuje [:vrtoglav]
2015 05 07
Trebalo bi, najbolji lek je vreme jer bezanjem nista nece postici, ali skretanjem misli sa toga hoce, pa bilo gde da ode
2015 05 07
Zavisi sada sve od osobe do osobe...neko voli to da odboluje u tisini a nekome u tim trenutcima odgovara vise drustvo.... Cisto sumnjam da je on hteo da je preduhitri u tom smislu....muskarac kada zagrize dobro ne odustaje tako lako....doduse pravi muskarac.....ali pravi ni ne vara....tako da ovde ocigledno ne pricamo o pravom muskarcu.... Postoji dosta zena koje upadaju u takve trouglove iz raznoraznih razloga.... moja kuma se nekada vodila recenicom.... "moj decko ima devojku" I normalno svaki put se zaljubila...smatram da je to neka vrsta slabosti....i takve situacije trebaju izbegavati u startu....
2015 05 07
Moja imenjakinja objasnila, nemam sta da dodam, slazem se u potpunosti.
2015 05 07
Ma dal je moguce [:smejuljitise] imenjakinja ? [:lepota]
2015 05 07
Potpuno se slažem, nekom prija tišina i da se osami a neko da je u društvu i da stalno cirkuliše.... Sa osećanjima se ne treba igrati - definitivno...ne možemo im ništa, niti da ih gurnemo pod tepih, niti sakrijemo.... Jeste on pravi muškarac, dosta se ona trudila da ga smuva...pošteno... Inače i ona izgleda baš super....i dosta je prošla u životu...posle razvoda (dva meseca posle rodjenja ćerke)... Radila je kao model Saši Vidiću u Zekstri... Uvek provodi, klubovi , splavovi...i uvek jednog igrača u rezervi... sećam se samo koliko je puta iz noćnog pr. išla u prvu - tip-top....
2015 05 07
Ono što je ona prošla sa svojih 38 ja i mnoge od vas neće ni za 1038 godina....ne 300 - 1300 na sat...
2015 05 07
Ja mislim da je to i oslabilo....istrosila se...izgubila cvrstinu....cim je prvi put posle toliko vremena zagrizla....slomila se.... Ne placu slabici nego oni koji su predugo bili jaki
2015 05 07
Hmhm, istrošila se - ima i toga....sama je sa dvoje dece....možda podsvesno oseća da pravi muškarac treba da je tu pored nje, ali, kao suprug, muž, stalni partner..kako god....da dele troškove, da se plaćaju računi... jbg...odoh naširoko.... A ovo mi se baš dopalo: 562 LidijaVujaklija , pre -15 sekunde prijavi | ↑ Ja mislim da je to i oslabilo....istrosila se...izgubila cvrstinu....cim je prvi put posle toliko vremena zagrizla....slomila se.... Ne placu kukavice nego oni koji su predugo bili jaki
2015 05 07
Moj zaključak je da nikako ne sme da mu se vrati.... sa druge strane razmišljam, šta ako je on onaj pravi? Onaj koji joj je jedini do sada pomutio razum i naterao je da pati i preslišava se....
2015 05 07