Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

♥ Zašto ne treba da se vratite onom ko vas je povredio? Jedan razlog! ♥

Kazu da je razvod uzasna stvar....jos pogotovu tako na taj nacin sa posle porodjaja bukvalno.... Ostavilo je sve to traga....njoj je verovatno zivot stao posle toga ...dugo joj je trebalo da se vrati na kolosek...posvetila se deci....koja zavise samo od nje nema prebacivanja lopte ....posle odredjenog vremena prodisala ali sa paranojom iz proslosti....i eto problema....strah od gubitka se pojavio i pre gubitka....ili je taj strah doprineo tome....mora da se preispita....za ubuduce
2015 05 07
London, ona je jednostavno takva. U početku je i meni to jako smetalo kod nje. Vremenom sam je prihvatila kao takvu, prijateljica mi je i strašno je volim...Znaš kad neko ima dušu i sve drugo ti nije bitno... Zašto je upala u vezu? U početku, kad joj je zapao za oko, nije je ni bilo briga da li ima vezu ili je oženjen...iskreno pišem...samo je htela da ga smuva i bude sa njim dok joj je ćef....mislim da čim su se smuvali da joj je rekao za prvu...nije joj smetalo....SAD JOJ I TE KAKO SMETA.... ispalo je kako je ispalo.....
2015 05 07
Jeste Lidija, razvod joj je bio katastrofalan...bukvalno je na -20C sa bebom u naručju pobegla... jedinica je i pomalo razmažena...ali nema veze to sad...nije htela da trpi neke stvari i skidam kapu...imala je i podršku roditelja... Strašno je posvećena na poslu i izuzetno požrtvovana majka...to stoji...njena majka je još živa i uvek priskače oko čuvanja dece i slično....
2015 05 07
Čitam temu iz početka i vidim koliko deluje naivno. Ostavljena - PA ŠTA? Problem je u stvari u meni...Ja strahovito brinem za nju ali verovatno bez potrebe. Ja sam izgubila sestru kada je imala nepunih 18 godina (suicid) zbog neuzvraćene ljubavi, ja sam tada imala 14 godina... Ostala je trauma za čitav život i strah od vezivanja - za čitav život.... Eto, to je to - prošlo je mnogo godina i još uvek ne mogu da pričam na tu temu.....
2015 05 07
sve je to uredu,pozrtvovana majka,tezak razvod,problemi.ali ona kao neko ko je iole iskusniji treba da namirise te smradove i da se ne upusta u ta sranja.tom tipu je bilo idealno.malo je sa jednom malo je sa drugom,zadovolji potrebe i miran je klasican oportunista i ne izivljena stoka.ko zna koliko je jos imao devojaka i pored njih dve [:isfrustriran] [:isfrustriran] ...ona ocigledno ne ceni sebe dovoljno,bez obzira na to sto je razvedena. emushka draga bez ljutnje iako ti je drugarica,ali zna se da posle jebanja nema kajanja.upala je u tu vatru,sad trpi posledice,to tako jednostavno mora. [:tuzan]
2015 05 07
logicno je da ces da brines za nju.brinem i ja za moju kumu koja prolazi isto sto sam i ja prolazila u dugoj vezi,koju sam imala pre nego sto sam upoznala muza.iako sam joj pricala i znala je kako se moja veza zavrsila,resila sam da je pustim da se opece jer je i previse tvrdoglava...ti tvoju ne pustaj,to su mnogo ozbiljnije stvari [:osmeh]
2015 05 07
Ema nece se to ponoviti budi sigurna....ipak nije isto kada neko ima 18 god. i 39 god.....ona ima decu za koju mora da bude TU..... Razumem tvoj strah....imala sam i ja nesrecan slucaj....sestru koja je bila uzasno trvrdoglava koja je radila sve na svoju ruku....kao pustena sa lanca...kao da joj je bilo predglavu ....i bilo joj je....uhvatila se nekog "loseg" momka i sa 19 god poginula....posle semafora nekog na 50 metara(bilo je nelogicno ubrzanje) kod neke skole...zakucali se u banderu...a igrom slucaja ja sam sa 19 god dozivela saobracajku sa deckom(sadasnjim muzem) koja je bila sa slicnim detaljima pored neke skole,isto posle semafora u mom slucaju razlika je sto je auto prestao da se okrece...stao je tik ispred bandere....kao opomena .... Svako ima neke svoje strahove...sudbine su razlicite....
2015 05 07
Ahhhh Jovana, pa ne može ona takva kakva je da nadje mirnog tipa...uvek se lepi ili se za nju lepe, slični njoj. Jeste, posle onoga nema kajanja, šta da se radi, ali eto, desilo se. Ona se neće promeniti i one koje pustimo u svoj mali svet - pustimo ih sa sve njihovim vrlinama i manama. Ni ne pokušavam da je promenim. Lidija, znam da neće, zrela je osoba i od života uvek uzima sve...Ali je teško gledati tugu nekog ko ti je baš, baš drag i blizak. Hoćeš da pomogneš a nemaš načina i tako sve u krug. Jako mi je žao za sve to što ti se izdešavalo...Sudbina.... Svako nosi svoj krst.
2015 05 07
LondonsRain ma to je onako usput...da on nije pristao....ne bi ni ona sada bila ovde gde jeste....kad smo vec kod "smradova" Msm u principu zene koje to rade moraju da budu spremne na posledice....sreca se ne gradi na tudjim suzima
2015 05 07
1216 LondonsRain , pre 2 sata prijavi | ↑ "Ja sam izgubila sestru kada je imala nepunih 18 godina (suicid) zbog neuzvraćene ljubavi, ja sam tada imala 14 godina... Ostala je trauma za čitav život i strah od vezivanja - za čitav život...." Sestra ti je bila nezrela i mozda labilna, ne znam ali ubiti se zbog ljubavi i to sa 18 godina, a pritom kad razmislis za godinu ili par sigurno bi joj bio totalno nebitan i naporan cak, kad se iskreno zaljubi u nekog drugog. Zali Boze uzalud izgubljenog zivota. _________________________________________________________________________________ LR sram te bilo ...suicid je bolest. LABILANA I NEZRELA SI TI, TI koja se usudjuješ da komentarišeš nešto za šta sam zamolia da se ne komentariše. I da mi se više nikada nisi obratila a komoli mrtvu sestru uzela u usta. Ti ćeš da kažeš "žali Bože uzalud izgubljenog života" - TI?! OVO SI TI REKLA O SEBI: " A mozda je stvar u meni, jer ne kapiram cesto ljude i njihovo ponasanje, definitivno kao da nisam sa ove planete i cesto se tako osecam." Neka se završi na tome (bolje i po tebe i mene) i ni slovo više da mi nisi uputila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015 05 08
ne vredi,niti ona moze da se menja jer je vec izgradjena licnost niti moze da emocije svede na shut down,to je jako tesko mladoj a kamoli starijoj osobi.mada uvek kazem da stariji znaju to da izguraju na neki drugaciji nacin jer su veci deo nekih stvari i prosli
2015 05 08
Lidija draga drži se svog stava, jesu smradovi (čast izuzecima), i večića društva (opet, čast izuzecima)..... Ofucano jeste ali JESTE RAZLOG: Muškarac kada prevari uvek će biti dasa, paz majku mu A žena će biti kurva [:znojav] Tu je početak i kraj komentarisanja muško - ženskih prevara... E sad, normalno je da pati onaj ko je ostavljen ili prevaren..Sve je to život i svi ćemo nekad biti prevarani ili ćemo prevariti (pod prevarom ne podrazumevam samo "fizički" kontakt)... __________________________________________________________________________________ U pravu si Jovana, stariji drugačije prihvataju takve stvari kao i sam život...Iskusniji, mlelo ih gazilo šta je stiglo...pa ovo dodje malo lakše... U suštini, što bi rekli stari: SAMO NEKA JE ZDRAVLJE...sve legne na svoje...a onaj odozgo ne čita novine... Svakom prema zasluzi....
2015 05 08
opste je poznato i da devojka kada izgubi nevinost je kurva,a muskarac frajer.ma daj,to su ciste gluposti.smatram da svi imamo ista prava i da muskarac nije superiorno bice i bezgresan i rodjen da samo radi i posle izvali sve 4 uvis,a da zena nije zaduzena za kuvanje ruckova,obavljanje kucnih poslova i gajenje dece.ja barem funkcionisem tako.svakome prema zasluzi naravno.valjda ima tamo gore nekoga ko sve to gleda.
2015 05 10
iz prevare niko ne izlazi cist.krivi su oboje,ovaj zato sto je pokusao a u vezi je,a ona jer se prepustila tome iako je znala celu situaciju i nije joj smetalo.zato sledeci put ce biti valjda pamet u glavu i teraj dalje
2015 05 10
Teraj dalje.....bravo Jovana [:osmeh]
2015 05 10