Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Treba mi pomoć u vezi koseeeee!! :((

Iako vidim da su devojke već objavljivale teme sa problemima u vezi kose, odmah da kažem da sam apsolutno SVE savete primenila, koristila sva moguća ulja, sirće, šampone (od najjeftinije koprive do onih preskupih i namerno neću da pišem marku zato što su kršina!), ne farbam se, peglu koristim samo za neke specijalne događaje možda 2-3x mesečno, imam neki sprej za zaštitu od toplote koji stavljam kad sušim kosu i NIŠTA [:plakati] Eto ako neka devojka ima da napiše nešto novo, bilo šta jer bukvalno godinama sanjam o duuuuuugoj, preeeelepoj kosi [:plakati] Ne mogu da kažem da je nenormalno oštećena, ali jednostavno koliko god da je negujem ona se rascveta i kad odem kod frizera (na svaka 2 meseca odprilike) on čovek samo vrati na dužinu kakva je bila i tako godinama unazad [:tuzan] Pomagajteeee [:poljubac]
2015 05 12
Zdrava ishrana i puno vode [:osmeh]
2015 05 12
Da li si probala sa Fitoval kapsulama i Nerilex losionom za masazu temena? Jeste da pise da je protiv opadanja ali istovremeno poboljsava koren kose i cirkulaciju samim tim i pospesuje brzi rast kose. Posavetovala sam se sa farmaceutom i iako mi ne opada,hvala Bogu, koristim duze vreme i zadovoljna sam. Primecujem da brze raste zato sto se farbam pa po izrastku.
2015 05 12
Takodje i kao sto rece i Vila86
2015 05 12
Fitoval kapsule sam koristila oko godinu dana ali mi ne prijaju, krenule su da mi stvaraju mučninu pa sam morala da prestanem [:tuzan] Za Nerilex losion nisam nikad čula, raspitaću se a do sad sam teme masirala Brahmi uljem i osim što mi nenormalno izmasti kosu nisam primetila neko specijalno poboljšanje [:tuzan] Za zdravu ishranu i puno vode se naravno slažem, svakako je dobro za ceo organizam pa tako i za kosu ali kod mene očigledno to nije dovoljno [:tuzan] Hvala devojke u svakom slučaju!
2015 05 12
Probaj keratinsko pakovanje...meni pomaze [:osmeh]
2015 05 12
Imam keratinsko pakovanje, još malo pa sam potrošila pola pakovanja, nadam se da će da se vide neki efekti za mesec dana [:osmeh]
2015 05 12
TinaKris imam alergiju na jaja [:smejatise]
2015 05 12
Ali ne smem da koristim žumance [:smejuljitise]
2015 05 12
Stavi med, umesto jaja [:lepota]
2015 05 12
Misliš da je med dobra zamena? [:osmeh] Probaću u svakom slučaju, hvala ti! [:lepota]
2015 05 12
Jeste, jeste. Nema na cemu [:lepota]
2015 05 12
pivo!!!!
2015 05 12
Za ispiranje kose pivom sam isto čula ali kako da idem negde sa pivom na glavi [:sokiran] ? Ispašću alkos ako se oseti [:smejatise]
2015 05 12
Htedoh da objavim moju temu o kosi, ali me je TinaKris pretekla. :) TinaKris, i meni je bio problem duzina trajanja tretmana, ali veruj da se isplati svaki centimetar. :D U masku sa kvascem i ide med, stavlja se umesto secera. Ja sam stavljala secer, pa ko kako voli. :) Moze i bez zumaca, to mu daje gustinu da bude kao maska koliko sam primetila. Stavi bananu (izmiksaj je da bude kao kasa), jer sadrzi apsolutno sve vitamine koje su potrebne kosi. :D To jos nisam probala, ali nameravam. Moram da kazem da za pivski kvasac nema potrebe cekati da naraste. Ja cekala i on se samo osusio, sad cim napravim nanosim na kosu. I opez sa kupovnim maskama, nemojte nanositi nikako na koren! Meni je od njih opala kosa i sad samo bebi sampon koristim. Nikakav balzam, nikakva maska i kosa mi se ne mrsi osim kad joj krajevi nisu bas, bas procvetali. :D MarinaKnezevic , za suvu kosu svako ulje je spas. :) Probaj sa kokosovim. Nekad nanesem pre spavanja da se lepo nahrani, ali uvek posle pranja kose stavim malo na krajeve kako bih je zastitila. Placam ga u rinfuzu 620 dinara 300 grama, ali vredi i kosa bude sjajna.
2015 05 13
1 2