Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Treba mi pomoć u vezi koseeeee!! :((

E da, videla sam temu ovde i za kokosovo ulje, ne secam se ko je postavio, mozda i ti cak? [:osmeh] Hvala na savetu, kupujem ovih dana definitivno [:osmeh]
2015 05 13
E baš ću da probam za vikend masku sa kvascem pa javljam utiske [:kezitise] Pigmejskasova apsolutno se slažem za kupovne maske, neke su i meni bile prejake pa mi je i opadala kosa i bila nekako beživotna (a pritom su te maske šatro poznatih proizvođača!), sad koristim neku sa keratinom čini mi se da je još i najbolja ali kupila sam je u inostranstvu i ne znam gde bih je ovde našla ali nebitno snaćiću se [:osmeh] U svakom slučaju razmišljam da se totalno okrenem prirodnim receptima i da možda te kupovne maske i balzame u buduće ni ne uzimam. Hvala vam devojke mnogo na savetima! [:poljubac] [:poljubac]
2015 05 13
MarinaKnezevic, nisam ja vec clanica koja ima blog, ne mogu se sad setiti nicka, ali ima i dalje ta tema. :) Nemoj da se sokiras kad cujes cenu u Beogradu, tamo je mnogo skuplje. :D [slika:8c2f70ab-b520-44c5-975f-3c3fa92b7e24] To sam uzimala, a ima jos nekih proizvodjaca. denyprodaja, ko zna sta se sve trpa u te maske za nase trziste, a sa prirodnim ne mozes pogresiti. :D Samo napred za masku, ja jos nisam cula da je neko imao negativno iskustvo. :)
2015 05 13
Da te pitam i za ovo kokosovo [:lepota] Ja sam ranije koristila neko ulje ali je bilo u bočici i kao baš za kosu, bilo je ok ali ništa specijalno. A ovo je koliko vidim u "čvrstom stanju", tako da se izrazim, pa me zanima kako ga nanosiš? Jel sačekaš da se otopi?
2015 05 13
Protrljas malo medju prstima, brzo se topi. :) Na temperaturi do 25 stepeni je cvrsto, a posle polako krene da se topi. Neki ga drze u frizideru, a ja mislim da nema potrebe. :D Ovo u teglici se jede, posebno naglasavam, jer su me neki pitali i to. :D
2015 05 13
Ok, hvala ti [:lepota]
2015 05 13
Molim. :)
2015 05 14
Evo da javim od kako ste mi dale savet za ovu masku sa kvascem koristila sam je 2x i iskreno nekako je stvarno drugačija kosa [:lepota] Imam osećaj kao da nekako "šušti" nakon pranja. A inače sam čula i da je za ispiranje smeđe prirodne kose dobar čaj od lista oraha, nabrala sam pa ću i to da probam, trebala bi da dobije kao neki sjaja [:osmeh] Za vikend idem kod frizera da mi skrati krajeve, valjda neće mnogo da skine [:stidljiv] Inače, ja sam pokrenula temu nego sad pišem sa drugog profila da ne bude zabune [:smejuljitise] Hvala vam devojke još jednom [:poljubac]
2015 06 04
1 2