Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

kefir gljiva iskustva

ja pijem i super mi je ,da li jos neko konzumira ovu gljivu [:osmeh]
2015 05 16
Ja [:osmeh] Doduše moji prave kefir, cede gljivu i ostalo šta treba tako da ne mogu da dam savet u vezi toga. Ali definitivno mi jako prija i ko voli kupovni kefir preporučujem da proba i ovaj, sigurno je zdraviji a i ukus je nekako specifičan [:lepota]
2015 05 17
i ja isto pravim i mnogo je lepsi od kupovnog a zdraviji milion puta [:osmeh]
2015 05 17
Gde ste kupile kefir gljivu? A kakva su to kefir zrnca? Koje mleko koristite (sa min. 2,8% mm)?
2015 05 29
dobila sam je od drugarice,ukucaj kefir gljiva ima sve bas lepo objasnjeno,da ja koristim sa 2.8 mlecne masti [:osmeh]
2015 05 29
Mi smo gljivu dobili od tetke, a ona je pre par meseci nabavila preko neke žene sasvim slučajno, a inače ne znam gde može da se kupi. Možda da pitaš u nekoj mlekari kod tebe da li oni znaju. [:osmeh]
2015 05 30
Evo imam ja na prodaju kefirna zrnca [:osmeh]
2015 05 30
Hvala devojke [:osmeh] ! Pocela sam da malo istrazujem o tome [:osmeh] .
2015 06 01
Do sada sam pila samo kupovni, a pretpostavljam da je "domaci" mnogo zdraviji, pa da pokusam... [:osmeh]
2015 06 01
i ja pijem, i obozavam ga [:lepota] Da li je moguce smrsati od toga? Citala sam da je dobar za dijetu...
2015 06 02
pa ja sam cula da ako se pije pre jela onda se goji,a ko zeli da smrsa pola sata posle jela [:osmeh]
2015 06 03
Ja ne znam koliko može da utiče na mršavljenje, ali svakako je jak probiotik i pozitivno deluje na stomak, varenje itd pa se verovatno izgubi i neki kg kad se to dovede u red [:osmeh] U svakom slučaju probajte, meni je baš jutros prijao onako osvežava [:lepota]
2015 06 03
Ja ga pijem uz jelo... sad, ne verujem da goji, ne pise nigde da goji, svugde ga hvale :D
2015 06 03
Ma ne goji sigurno [:kezitise] Naravno ukoliko se ne pije u preteranim količinama [:osmeh]
2015 06 03
ja koliko sam navikla na njega, jogurt mi je toliko ruzaan, koliko sam ga pre volela.. Sad mi mnogo vise prija taj kiselkast ukus kefira [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 04
1 2