Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prva Bozija zapovest je Ne uznemiravaj prodavce!

hahahahahahah Marniiiiiiiiiik [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] jos ako je postnet uplata, a stigne u postu po pare, a ne i da ponese paket... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 24
E DzoDzo, to bi bas tebi trebalo da se desi. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Pa nisi ni ti od celika, moze i tebe neko da nasamari. [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:plakati]
2015 05 24
ne brini, ja tek po vidljivoj uplati saljem [:osmeh]
2015 05 24
A kada izgleda kada kupujes ili se razmenjujes? [:osmeh]
2015 05 24
a sto tebe zanimaju male tajne velikih majstora?
2015 05 24
Pa zanima me, etooooo [:poljubac]
2015 05 24
DzoDzo, mozda nam svima male tajne velikih majstora pomognu da bar donekle izbegnemo sve ove navedene tragi-komicne momente na krpicama [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 24
Nista, da sednemo ti i ja i lepo da napisemo knjigu : '' Uputstva za krpicarke - Kako preziveti Boziji gnev i druge 100% pamuk sa 5% elastina price za malu decu '' [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:kezitise] [:jezik]
2015 05 24
E etoooo prilike da se majstorica Dzo pokaze na delu. Kada mozemo ocekivati vasu knjigu? [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 24
[:smejuljitise] Knjigu mozete ocekivati kad se DzoDzo slozi da podelimo moje kreativne momente i njenu zaista pozamasnu riznicu tajni, iskustava i saveta [:lepota] I, naravno, kad pronadjemo izdavaca iz inostranstva, po mogucnosti ''markiranog'' [:kezitise] Ili kad nam bude mnoooogo dosadno ,a ovde nastane zatisje - pa nadjemo vremena [:smejuljitise] Posle cemo mozda i da, po ugledu na pojedine ''akcijsko-tematske'' anomalije sa sajta, po specijalnoj hit sok snizenoj popust + gratis neverovatnoj ceni za verne krpicarke - prodajemo knjigu sa nasim autogramima [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] I eto biznisaaaa [:kezitise] [:kezitise] [:smejuljitise]
2015 05 24
Ma slozice se 100%. Ona voli da je u centru paznje. A posebno ce voleti lovu koja ce joj doci od prodaje knjiga, jedino sto joj nece biti prijatno da lovu podeli sa tobom draga PinkGirl, jer ona ipak voli sve da radi SOLO. [:jezik] [:jezik] [:jezik]
2015 05 24
[:smejuljitise] [:smejuljitise] Ma,resicemo to lako pomocu utisaka [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 24
Pa da, utisci sve mogu da rese. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 25
To ti pricam [:lepota] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 25
[:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 05 25