Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prva Bozija zapovest je Ne uznemiravaj prodavce!

Ja vise nemam reci. Uopste se ne radi o clanicama koje imaju mnogo utisaka. Ukupno 5 njih sam pitala u proteklih mesec dana ili za mere ili za dodatne slike i one me kuliraju. Van pameti. Ovde smo da kupujemo i prodajemo valjda...
2015 06 07
Au ljudi, na kakve vi prodavce nailazite [:smejatise] Ali kupaca isto ima masaaa bezobraznih, ja sam jedna od onih sto uslika svaku tacku, sve premeri, salje dodatne slike, masu puta mi se desi da nekome dodatno merim, slikam, probavam, i onda samo nestane bez traga, ni da kaze, ne odgovara mi, cao. Ima nas raznih u oba smera. Meni je jedan od skorijih primera bio urnebesan, devojka koja me pita za neke cipele, nosi granicni broj, pa ne zna hoce joj biti velike, ja kazem OK, premerim joj duzinu gazista, sirinu na svim delovima djona i kazem da uproedi s nekim slicnim koje ima (posto je iz drugog grada pa ne moze da proba). Kaze ona, jao nece mi odgovarati ipak... a mozda i hoce, sta mislis, nije velika razlika? Ja sam umrla od smeha, mislim se, aman ljudi, pa nisam vidovita [:smejatise] I najvise mrzim kad prodavci magicno menjaju velicine, kad nagovestite da bi vam vise odgovaralo da vuce na npr veci broj, one odjednom postaju taman za tu velicinu, pa kad dobijete, ispade da je zapravo dva puta manji broj od navedenog, a ne onog sto vama treba [:besan] Koliko sam samo puta rekla kupcima da se nece magicno rastegnuti, da ne moze da se smanji i slicno, ne razumem koja je fora sa uvaljivanjem stvari posto poto? [:sokiran]
2015 06 10
pa neke uvaljuju, neke prodajemo normalno [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] to ti je fora [:smejuljitise]
2015 06 10
Priznajem, jako je tesko izmeriti duzinu gazista na cipelama i duzinu kaisa torbe. Da ne pricam koliko je tesko izmeriti sirinu preko grudi na haljini...
2015 06 10
Da se pridruzim temi, nisam znala da postoji pa sam otvorila slicnu, kasnije, inace odlican opis je ovde stavljen. U danasnje vreme neodgovornosti i prevara (i za kupce i za prodavce) kupac treba da pita i pita da ne bi bilo posle zabune, medjutim (neodgovorni) prodavci to shvataju kao podozrenje i gnjavazu, i kako se onda kao kupac zastititi od prevara ili nesporazuma? Zato prodavci ne treba da podozrevaju niti da se ljute ako ih neko podrobno ispituje. Ako su posteni. E, ako nisu, to je onda druga stvar...
2015 06 12
Iskreno, nisam vise ni sigurna da li je do nepostenja ili do nevaspitanja ili nedostatka mozga ( i u slucaju prodavaca i u slucaju kupaca) ali, nadam se, da ce ovakve teme bar donekle to promeniti na obostranu korist [:osmeh]
2015 07 15
1 2 3 4