Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Iskreno, baš me živo zanima i da li ćete iskreno odgovoriti:::::.

Jesam MP, dosta govori o nama...pa da se podsetimo [:poljubac]
2015 06 03
izgleda da mi ne vredi ni t.pre ove slike imala sam sliku sa svojim mackom jer sam veliki ljubitelj zivotinja i jos jednu sa mojim psom koji ima srce na ledjima,naravno obe slike iz navedenog razloga [:lepota] [:stidljiv]
2015 06 03
Ooo hvala puno emushka [:osmeh] Tema je odlicna , veruj mi da sam razmisljala da otvorim slicnu . Ovo je u stvari umetnicka modifikacija amonita i mene je odusevila slicica kada sam je pronasla na internetu .... I da, bas nekako privuce paznju i ja sam to primetila ....
2015 06 03
Ahahha a za nick-ne pitajte verujem da vecina nije razmisljala sta stavlja,i prekasno saznala da se ne moze promeniti,kao npr JA [:smejatise]
2015 06 03
SugarPill- ti si hit [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] ____________________________________________________________________________________ Meni je logično da nick i avatar budu povezani...kada vidim neki raskorak u tome - onda "oprez" - nešto tu ne štima [:vrtoglav] .... Tako barem ja razmišljam....
2015 06 03
Mene je iskreno iznerviralo par clanica na forumu pa sam promenila avatar....cisto da smirim zivce....kad god ga pogledam meni nekako lakse [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 03
Znam LidijaV, tvoj avatar i priča [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 03
objasnio je! [:kezitise]
2015 06 03
evo ja prva nisam razmisljala o tome kako da stavim jer sam htela u pocetku samo da na brzinu lupim neki nick i da bih kupila ono sto mi treba,a sad da mogu,promenila bih ga jer mi je dosadan i glupo zvuci [:osmeh]
2015 06 03
Jeste Lidija objasnio i još uvek zavijaaaaaaaaaaaaa i objašnjava [:smejuljitise] luda si [:smejuljitise]
2015 06 03
JovanaP92, pa možeš da promeniš [:sokiran]
2015 06 03
Eeeeeeee, a ima nekoliko avatara koje članice nikada ne menjaju...... I to mi se baš dopada....( ne da ne znaju da promene) nego mislim da su baš dosledne sebi ili ih MK ne zanimaju previše...zanči, dve krajnosti - ispravite me ako grešim ... Neko menja svaki dan, to je jasno, svaki dan po zilion tema u Rasprodajama, pa ajd malo da zavaramo tragove [:smejuljitise]
2015 06 03
kako mogu da promenim,pomazi :)
2015 06 03
Profil, desno piše, "izmenite profil" - klikni, obiriši sličicu (prethodno pripremi novu), i dodaj, dole "sačuvaj" i to je to...
2015 06 03
Volim kada se oci istaknu na pravi nacin... a to govori i moj Nik [:lepota]
2015 06 03