Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Iskreno, baš me živo zanima i da li ćete iskreno odgovoriti:::::.

Sve su to loptice cim dodju kod nas da se maze.na vikendici kod roditelja imam barem jedno 10 pasa i macaka i jedno lane koje smo neki dan usvojili
2015 06 03
E, kako sam ja maštala nekada davno da popijem prvu jutarnju na miru ..... A sada mi , ponekad doduše, fali i malo razgovora.... svi rade...i svako na svoju stranu....i ne ustajemo u isto vreme....čak su nam i vikendi kritični...Bem ti život, sve se bre svodi na posao, trka, frka [:znojav] [:znojav] [:znojav]
2015 06 03
Eto Lidija, i Jovana kao i mi...i pse i mačke a još i lane [:lepota]
2015 06 03
Ja, drage moje, moram da legam [:pospan] Inače mogu samo da odem ujutru i da se vratim [:smejuljitise]
2015 06 03
Jaooo da ja sam skroz zaboravila da ti je i i "cerka" prekrstena...aahhahahah sada sam se ismejala...covece kako sam mogla to zaboraviti [:smejuljitise] Jao eto nesto nas spaja... [:lepota] [:poljubac]
2015 06 03
Urnebes, svašta beše [:smejuljitise] ..... geagea avatar mi se jako svidja...i ovaj (nadam se da članica neće zameriti) [slika:ba197228-71a7-4536-9b8c-a134d08ee03d] "juhulihuli" -nick
2015 06 03
Ja isto kao SugarPill nisam znala da ne moze da se menja nick, pila sam kafu iz crne solje u tom trenutku i eto ga blackcup [:kezitise] A sto se avatara tice, mnogo mi se svidjala slicica u tom trenutku, a i zelim ovakvu majicu [:smejatise] juhulihuli ima presladak avatar, nadam se da ga nikada nece promeniti [:smejatise]
2015 06 03
blackcup, nick ti je baš originalan [:osmeh] A i ti se vodiš postavljanjem avatara kao i ja: šta ti treba ili kao i ja "trenutno rasploženje" [:smejuljitise] Mislim, nisam baš takva ali pogled oči u oči pa da ti saspem šta imam....heheehehheee Šta ću mora, jače je od mene [:stidljiv]
2015 06 03
Realno, tako i treba, mada cesto nadrljam zbog toga [:smejatise]
2015 06 04
1 2 3 4