Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Iskreno, baš me živo zanima i da li ćete iskreno odgovoriti:::::.

meni je ovo treci ili cetvrti avatar... ovaj mi je prvi....nema veze sa sajtom ali ima dobru poruku(stavljen da kao siri svest) [:stidljiv] [slika:059adbfb-a15a-4e32-a1f7-08b3eb5652e0] a drugi i treci moje slike...(znacenja bez) [:smejuljitise]
2015 06 03
a izvini emushka,ja sam se totalno prebacila,znam sliku da promenim,ali ne znam za nick da li moze,pa zato... sorry
2015 06 03
Od tebe me Lidija i ne iznenadjuje ovakav avatar, mislim na prvi....šapica i PEČAT...TAČKA.... Ovaj sad - opet šapa...samo što bre zavijaaaaaaaaaa [:smejuljitise] ,doduše šalje i poruku....al nećemo sad o tome.... _________________________________________________________________________________ Kolekcija, ciklama oko [:osmeh]
2015 06 03
Ahahahhahhaha, Jovana, kao coca i boca...pun mesec...nema veze [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Znamo da nick ne može .....
2015 06 03
umor je ucinio svoje [:osmeh]
2015 06 03
Ponoć prošla... [:osmeh]
2015 06 03
Poljubi umesto mene rodjaka od ovog mog sa avatara po sred njuske [:lepota] [:poljubac]
2015 06 03
Hoću draga [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] I to direktan potomak [:lepota] [:poljubac]
2015 06 03
vremeeee da se spijeeeee [:osmeh] ali ne mogu,moram da okacim jos stvarinasajt,pa da lezem da bih imala sutra vise vremena za odmor
2015 06 03
Blago tebi Jovana, ja htela nešto da škljocam i zaigrala sa mojim Hatijem napolju, posle ušla i sela za ovu "zarazu" - tako da NIŠTA...nema sličica, nema postavljanja...... Al sam se bar izjurcala sa mojom kucom [:osmeh]
2015 06 03
emushka dobro si naznacila da je kuca u pitanju da ne ispadne opet mackasta veverica [:smejuljitise]
2015 06 03
Moje kuče, kuca, pas, ker....moj Hatić (tako mu tepam) i nije ni veverica ni mačka ni hrčak..... To je GOSPODIN PAS!!!!!! Samo se ti smej, a smeje se i moja "ćerka" [:smejuljitise]
2015 06 03
makar znam da cu imati manje obaveza kad ustanem jer treba jurcati za klincem,a vremena nikako da nahvatam,sve dok mi je neko tu ja kacim pomalo,pa sad hocu da okacim malo vise [:smejuljitise] [:osmeh] Ujutru cu popiti kafu na miru,ionako mi se uvek skoro ohladi
2015 06 03
psic....sta bismo mi bez nasih krznenih loptica [:lepota] [:poljubac]
2015 06 03
Moj nije loptica, moj je kao veeeeeeeeeeliki vuk, aljaski malamut [:osmeh] Ali ga mazim kao da je loptica od krzna i obaramo se na travi i rvemo i uživancijaaaaaaaaaa....Teži je od meni 5-6kg......
2015 06 03