Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Njegovo visočanstvo:CRNI KOMBINEZON....WANNABE

"Sada više nema izgovora, vreme je da priznamo da kombinezon postaje ozbiljna konkurencija maloj crnoj haljini. Bilo da ste jedna od onih žena koje se nikada nisu osećale prijatno u suknjama i haljinama, ili pak one koje pantalone ne priznaju kao deo ženstvene garderobe vreme je da priznate da crnom kombinezonu nije lako odoleti." WANNABE ___________________________________________________________________________ Imam ih nekoliko, u skoro svim bojama....ali crni su mi najomiljeniji....
2015 06 05
Odvojila sam samo jedna i stavila u prodaju....ZA SVE PRILIKE....NE MOŽETE IM ODOLETI.... [slika:47c58ead-d3af-4532-8d61-655234a0f59e]
2015 06 05
Fantastičan je, samo još da se skupe parice [:lepota] Jorgovanka [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:plakati]
2015 06 05
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 05
Preeelep..jos samo da je L ... Cak razmisljam da ga uzmem pa nosim ko triko... [:smejatise] [:smejatise]
2015 06 06
[:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] E ovo ti je dobra fora milena - triko [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 06 06
emushka,poznajem zene koje isticu da nose S velicinu eventualno M a na njima majica baggy M izgleda kao bodi majica.Kad mogu one ,mogu i ja da navucem ovaj kombinezon i pravim se da je triko...ili ronilacko odelo [:smejatise] [:smejatise] Salu na stranu,ako budes imala u prodaji ovako nesto samo u mojoj L velicini javi mi.
2015 06 07
Baš, baš si pozitivna Milena [:osmeh] Mislim, ronilačno odelo - pa gde ti to pade na pamet [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Hoću draga, ali uglavnom su to moje "ludačke kupovine" gde se desi da i dupliram istu stvar (prošlog meseca dva para farmerka - istih [:vrtoglav] )....strašno...gde li mi je pamet tada bila [:vrtoglav] Znači S - ili M ako hoću da mi bude casual...L samo one šortceve (i još po nešto) koji idu uz telo a ja volim da mi budu apa-drapa [:osmeh]
2015 06 07