Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MACICMILICA PREVARANT!!!

U poslednjih 10 dana je zeznula dve devojke i mene, navodno doslo do zabune prilikom pakovanja i ispravice gresku, a sad nista! nit se ulogovala nit odgovara na pozive i poruke na telefon, molim vas admini reagujte!!
2015 06 05
Mislim da se o njoj vec pisalo pre nekoliko dana, ako je to isti profil. Ostavi nam link profila
2015 06 05
To je vekagoran / mamasara / hanamontana... [:isfrustriran] Da l' još nije blokirana?! [:besan]
2015 06 05
[:vrtoglav] O, Boze, admini kokaju kokice, listaju forume, i ubise se od smeha.... (nadam se da cete povratiti gubitak)
2015 06 05
bilo bi dobro napraviti listu u wordu ili notepadu sa spiskom imena i nickova, ovako tema od 30 strana dzabe, sad kad bih listala svaki put i trazila, tesko da bih nasla bez visecasovne potrage
2015 06 05
doduse meni je dala podatke anita stanisavljevic
2015 06 05
Jao sto mi je poznato to ime anita stanisavljevic.... i adresa, izgleda da sam i ja saradjivala sa njom al sad nemam pojma koji je profil u pitanju...
2015 06 05
Треба јој озбиљно психијатријско лечење.
2015 06 05
jel i vi kad probate da kliknete na dugme prijavi korisnika, pretrazivac vas prosledi na google.com? meni je tako, pa ne mogu da prijavim, inace bih
2015 06 05
Moraš da pošalješ adminki poruku, samo tako može da se prijavi...
2015 06 05
I ja sam pokusala da je prijavim, medjutim kao i Natasa nisam uspela, a do adminke ne znam kako, nisam do sad imala ovakvih problemcica..
2015 06 05
@cath95, ako mislis na to da saljem mejl naveden u donjem desnom uglu: [email protected], pokusavala sam ranije iz drugih razloga ali mi se uvek vraca greska, kao da mejl ne postoji
2015 06 05
Pre desetak dana sam saradjivala sa pandaub, neznajuci ko je ona,ustvari. Insistirala je da ona salje prva zbog negativnih ,koje je ima. Doslo je i do malog nesporazuma ,jer je ona zelela jos jedan predmet,ali to nije jasno naglasila,pa sam joj ga ,naknadno,poslala . U medjuvremenu me je zvala da mi kaze kako je njena greska i da se ne mucim sa ponovnim slanjem. Sve u svemu, napricasmo se nas dve ko prave drugarice, cak mi je najavila posetu kada sa suprugom bude bila u prolazu,jer su cesto ,poslovno, u mom kraju. I ja sam slala na ime Anita Stanisavljevic,Obrez. Ivanabrankovic, o tebi je pricala non-stop i ona bi, kao, da slucaj prijavi Adminki.
2015 07 11
Koji oprastaj "a la Bubamarinica" [:smejuljitise]
2015 07 11
Tina, zvala me je,pricale ko drugarice,sve super i jos hoce da dodje da se upoznamo....mnogo sam joj draga [:sokiran] [:smejuljitise] E,sad, ne mogu da gresim dusu, taj novcanik,koji mi je poslala je predivan i potpuno nov i jos mi je poklonila esarpu...lepu.
2015 07 11
1 2