Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MACICMILICA PREVARANT!!!

Verujem Olga, zato ovde sva virtuelna "prijateljstva" treba uzimati s' rezervom, i ne podmetati ledja ni za koga. Nikad ne znas kakva je ustvari osoba sa druge strane ekrana, i u realnom zivotu se desi da se razocaramo posle dugo vremena u nekoga, kamoli ovako.... [:osmeh]
2015 07 11
.. bice da sam to vec jednom,ovde, iskusila .. i dosla ,upravo,do toga sto mi kazes...potpuno si u pravu. [:lepota] Sto se tice pandaub/ vekagoran / mamasara / hanamontana/lenalenica.., ovog puta sam ,samo imala srecu...
2015 07 11
Hihi, drago mi je da neko i o meni prica (ne trudim se da budem nesto primecena ovde) [:smejuljitise] Ona je meni rekla da ce mi i tuzbu poslati, mos misliti, rekla sam joj da je glupa.. Igrom slucajeva znam da "rekla mi je da sam glupa", ne prolazi na sudu i u sudstvu. Iskreno, kako da nazovem osobu koja ne proverava sta salje drugima. Ja pre svakog slanja pregledam predmet, da vidim da li sam slucajno propustila neku gresku. I kao sto svi mogu da vide ni jedna negativna nije tu. [:osmeh]
2015 08 11
A sad vidim da je i profil ugasen.... Pitam se zasto.. [:smejuljitise]
2015 08 11
Ivana, nova Adminka joj je ugasila toliko profila,da to nije normalno, ali kladim se da je gospodja S. vec pootvarala nove... Nije njoj lako [:smejuljitise]
2015 08 11
1 2