Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

nove stvari ili mozda ipak nisu

Zdravo svima! Samo sam htela sa vama da podelim jedno korisno zapazanje koje vas moze spasiti prevare kada vam kazu da su "stvari nove" ili "nenosene". Pogledajte pojas i unutrasnje stepove majica i pantalona i obavezno etiketu. Pojas mora biti potpuno gladak kao i unutrasnje granice spajanja platna jer se prilikom nosenja i pranja ucebaju i uvijaju. Unutrasnja etiketa koja visi u skoro svim komadima garderobe se vec pri prvom pranju ukovrdza pa je ona najbolja provera. Moja baka je imala profesionalnu sivacu masinu i sila je nekada davno iz hobija za stare komisone pa mi je prenela neke cake [:osmeh] Veliki pozdrav!
2015 06 20
Jesu korisne informacije, ali tesko da se to moze videti na slikama
2015 06 20
Slazem se skroz, ne moze preko fotografije bas sve ali moze da se slika etiketa ili tzv "vrat" majice npr. Unutrasnja etiketa bi trebalo da izgleda ovako otprilike. Iskreno ja sam za licno preuzimanje stvari, mozda se nekome ne dopadne komad kada ga vidi uzivo. Trebalo bi da nam svima bude u interesu da obe strane budu zadovoljne :) [slika:33765fad-58b5-4dd1-82fc-3058cbbf5fc2]
2015 06 20
nije ni kvalitet unutrasnje etikete svuda isti Terranova npr ima ocaj sa boka, Zara isto, u radnji samoj kad se uzima uvek budu izguzvane i slepljene.
2015 06 20
Terranova i Zara su ionako sinonim za nekvalitet [:smejuljitise]
2015 06 20
ali vecina ovde ima ta dva brenda, pa sam zato uporedila. Ja vise volim no name, da i nema nikakvu etiketu, ali da je materijal super. i volim topshop, dorothy perkins, ubola me Anka sa etiketom [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 20
Jeste, znaju etikete da budu skroz zguzvane cak i ofarbane bojom tkanine, posebno ako su od onog nekog papira ali generalno vecina se ukovrdza i urola posle prvog pranja. Realna vrednost garderobe iz Teranove i Zare je precenjena po mom misljenju cak i kada je snizenje, a mogu vam reci da sam licno videla u vise butika i drugih skupljih brendova da su neki komadi prosli hemijsko ciscenje sto znaci da su i noseni. [:sokiran]
2015 06 21
klasika za skuplje brendove da izdaju haljine radi reklame nekim pevaljkama [:vrtoglav]
2015 06 21
Hvala Anka, i moja nana je bila krojacica jedno vreme, ali nisam znala za ovo. Hvala na savetu!
2015 06 23
Ma nema na cemu, vidim da su teme na forumu uglavnom reklame i po neka prozivka, sto je bez veze, retko da ima nesto sto je produktivno. Inace, primetila sam sada tek po mojim stvarima koje su stajale nenosene u ormaru i po tri godine, da imaju bas izrazene crte-pregibe od savijenosti tkanine pa eto mozda i to moze da pomogne u zastiti od prevaranata, ako je tako nesto uopste moguce [:osmeh]
2015 06 28