Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

devojka trazi animir damu

Ajd da ti verujemo na reč [:smejatise] Tina nemoj da budeš ljubomorna, nisi ti od te fele....mogu i da ti spustim cenu Opaaaaaaaaaaaaaa REKLAMA [:smejuljitise]
2015 07 01
Nisam, lepo su me vaspitali, hvala mama! [:lepota] Ema morace da saceka kombinezoncic da se sredim finansijski, ali drage volje cu tad racunati na ponudu [:stidljiv] [:osmeh]
2015 07 01
macka da kupi ogledalo sto pre, i knjigu lepog ponasanja.da bi shvatila kako se rangira prostitucija i sexualne radnice [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 07 01
Upssssssssssss [:sokiran] Kako? Pa zar to nije isto?
2015 07 01
pa, sad imaju i naziv-starlete. Mada, nije bitno kako se zoves, odakle si, bitno je kakav si covek.
2015 07 01
To mu dodje kao ono, umišljena zvezdica malo poletela [:smejatise]
2015 07 01
Naravno da je najvažnije kakav si čovek...posao kojim se ko bavi - lična stvar.....
2015 07 01
E pa vreme je da i ja zasijam na estradnom nebu!!!!! [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] ...mislim..ono..braaate...da se isprsim u Eminoj dekoltovanoj haljini [:osmeh] ...i prosetam "crvenim" tepihom....alooo a gde mi je Bred Pit?!? [:smejuljitise]
2015 07 02
DzoDzo , pre 12 sati pa, sad imaju i naziv-starlete. Mada, nije bitno kako se zoves, odakle si, bitno je kakav si covek. ___________________________ Pa kad je bitno kakav si covek, sto proganajs devojku sirom sajta, pa ne samo ovog nego i drugog, "Ana rs"? Sto postavljas teme kao da si pozvana i prozvana da gledas u pasulj? Jedino sto je ovde tacno i sigurno to je da toj temi nije mesto na "krpicama" i nista drugo, sve ostalo moze i ne mora da bude plod tvoje maste, a ja verujem i da jeste jer lepo ti je objasnila u inboxu. Na kraju, sta te briga ko se cime bavi, bitno je da tema nije za ovde, understand?
2015 07 02
Bravo, bravo :))))) [:lepota]
2015 07 02
Sto kisela, da cutim na poziv za kurvanje??? ako je tebi kurvanje ok, to samo govori o tebi, meni smeta to ovde, a ocigledno, smeta jos nekima. Ti bolje idi promeni masineriju za to, pa mozda ubodes zelju [:jezik] Ima da se zna sta je doticna htela i amin vise, ne treba joj turisticki vodic nego "turisticki vodic" sa opremom u vidu lastexa.
2015 07 02
...eve nam ga TURIsta, bre !!!...ja sam danas turisticki vodic...ti budi hostesa, sutra ce obrnemo..ok? [slika:2609af3f-fb02-4779-bb3d-4a5125581b42]
2015 07 02
Hahahahha, Jovana jako si smesna.. Ne znam odakle tebi da imam bilo kakve veze sa prostitucijom, cista izmisljotina.. Tacno se vidi koliko si glupa
2015 07 02
Bre tixtix, pa baš si naivna [:smejuljitise] Trebalo je obrnuto da odgovoriš NE i DA [:smejuljitise]
2015 07 02
jao Tix, pa lepo ti kaze Ema, pogresno si odgovorilaaaaaaaaaaa Cak i ako nisi u stranci, treba da kazes, nisam, ali sam voljna da me ubedite u neku [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 07 02