Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

devojka trazi animir damu

Majo, okaci tamo ovu temu, molim te
2015 06 27
ala ste ga vi obradile.... [:smejatise] Maja bi mogla da baci link teme sa ane.rs cisto da vidimo tamo ponudu...mozda je tamo dodala neke detalje......."u poverenju" [:smejatise]
2015 06 27
E,bas bi mogla,stvarno [:smejuljitise]
2015 06 27
***ja trazim devojku, da mi bude partnerka u poslu, treba da dobro poznaje bg, (kafici, restorani i, hoteli) i da zna ok engl. jezik. :) javite mi se u pp*** *********************** tuga i jad
2015 06 28
Ma bre očaj
2015 06 28
citirajte njen post i okinite temu da se vidi STA bolesnica radi
2015 06 29
Dzo je veciti smarac, kakav borac za pravdu!!
2015 06 30
Mrzi me da čitam celu temu.....ali znam još jednu "animir" damu ovde, koja se vrlo vešto krije iza "dostojanstvenog" nicka i navodno završn faks..... [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] Devojke, žene pa niste ni svesne sa kim se sve ovde saradjuje i ko sve prosipa pamet [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2015 06 30
Emaaaaa novi avatar... [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 07 01
Heeeeeeeeej Dzo, kakav avatar - takvo mi raspoloženje [:smejuljitise]
2015 07 01
Mislim da sam odradila sa onom pesnicom dovoljno....sada ću malo da se "pilavim u bojama"....a onda u nove pobede [:osmeh]
2015 07 01
O božeeeeeeeeeee, ima li te [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 07 01
Zavrsila sam srednju turisticku i obucno kad se trazi vodic ovako: *Odrasli traze znamenitosti, neka zanimljiva mesta u prirodi itd gde mogu da kuliraju i setaju, dobra mesta za klopu, ako imaju decu nesto sto bi i njih zanimalo, traze manifestacije i dogadjaje aktuelne u gradu da ih vide i da im zanimljivije prodje odmor. *mladi traze shoping centre, dobre kafice za dnevni i nocni izlazak, mesta da bleje, i ponesto zanimljivo sto mogu videti u zavisnosti od interesovanja i karaktera e sad, za mladju grupu je najmanji zapravo posao, jer to es moze i ovako u temi pitati "ëj ljudi dolaze mi neki turisti i treba da im pokazem dobre strane grada i provoda, dajte mi neka dobra mesta za predlog" nadjes na netu lokacije prosetas se do tamo vidis naucis gde je i posao resen. A ne da trazis dodatnu vodilju po gradu, ne bih da gresim dusu ali neke stvari se ne rade i ne prezentuju na nacin na koji je clanica to uradila.
2015 07 01
Dzo mi je sumnjiva [:sokiran] nema je celo jutro [:sokiran] a i sinoć se nije nešto bog zna šta logovala [:znojav] Da nije ona otišla da šeta turistu [:vrtoglav] [:znojav] [:znojav] [:znojav] [:znojav]
2015 07 01
Hahahahahahhaha pa nemam sta da se logujem stalno, kad sam na mom wifiju [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Ne setam ni turiste ni domace po gradu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 07 01