Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

devojka trazi animir damu

ja znaci trebam bre da naplatim svakom sa kim odem na pice, i ti ubuduce da spremis lovu kad budemo isle na in mesta koja predlozim [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] vidis da to tako treba, da ti budem turisticki vodic [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] decko je preko neta ocigledno nadjen ili je ona nadjena, a trebala bi da zna da su to stare pandurske fore, jer je sve napismeno i jasno [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] iskreno bih vlela da je ovo samo pandurska fora, i da je prvi put ovo, i da je samo naivna, a ne da je neko ko je zagrizao zestoko u celu pricu, mada po ppu... stara je ona u tome svemu, samo glumi
2015 06 27
Ja sada zamisljam situaciju kako njih dve setaju lika po in mestima i hotelima i obe pokusavaju da mu se dopadnu...vide buducnost u njemu(citaj dobroj sumi) E ova bedna drzava...sta ucini od ove dece.... [:besan]
2015 06 27
ja zamisljam kako ceo dan premestaju du*e iz kafica u kafic, pa malo vecera, pa onda neki splavic i onda hotelce, a ne kapiraju kako to sve jadno izgleda u ocima onih koji to vide, dok one misle da su macke [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
ja sam isla na onu naivnu varijantu...zaljube se u sumu pa se pocerupaju na kraju...
2015 06 27
ja sam ih zamislila na turneji po CG, kako se nude naokolo ovde kao tim da ih neko vodi na more, pa iskukaju CG i onda dole nadju nove neke klijente [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] verujem u srecan kraj, sta ces, makar i ako je ovako nesto, ako one vole, neka ih, ali sto dalje odavde sa potraznjom [:smejuljitise]
2015 06 27
Trazim zenu u najboljim godinama [:smejuljitise] za posao! Praćena tema započeto od OlgaAN , pre 37 minuta Imam jedan posao , za zensku, ALI da je iz Dolova i d ga odlično zna, kao i rumunski. jezik. Treba da bude turisticki vodic i hostesa jednom turisti zajedno samnom :) bilo bi poželjno da zna dobre cumeze i da sva poznata mes.... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
zaboravila sam javite mi se inbox [:smejuljitise]
2015 06 27
ako nudis obuku restauracije, eto mene [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
pusti sad obuku, posao je u pitanju [:smejuljitise] ...pazi sad kad mi se neka Dolovka stvarno javi [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
a sta mi bez radnog iskustva da radimo??? [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
pa,da ga sticemo [:smejuljitise]
2015 06 27
hahahhahaha DzoDzo ti si hit, veliki [:poljubac] Nasmejale ste me devojke sa vasom mastom [:smejatise] A sta sad ona jadna da radi da li da prihvati ili ne [:smejuljitise] [:smejuljitise] jaooo Bozee
2015 06 27
Lidija pobegla glavom bez obzira [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
[:smejatise] za potpuno uzivanje u razgledanju kafica..motela i sl.preporucujem mog kolegu da ih vozi ...ali on tako vozi da ce im ispasti plombe iz zuba i koješta drugo [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 06 27
Jao [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] a ovakve bih spremila rikse ili improvizaciju motokutivatora sa prikolicom za prevoz, da u velikom stilu koji zasluzuju dodju ispred splava i motela [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] ************************************************************ E, prodaje li neko bicikl??
2015 06 27