Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

devojka trazi animir damu

brinu se da li su ti deca prelezala boginje, a opet, da imas 40god i odraslu decu, ne bi valjala zbog previse zivotnog iskustva [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Nikako ne valja [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 07 02
..idi na provereno...princes krofne [:osmeh]
2015 07 02
[slika:4e4e5d4e-7c78-44b3-96c3-335b50686622]
2015 07 02
[:znojav] [:znojav] [:znojav] [:znojav] [:smejatise]
2015 07 02
..agonija na sajtu [:smejuljitise]
2015 07 02
Olgaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! NE SLATKO u ovo doba da nam kacis bre!!!!!!!!! Pa jbt, dal' si realnaaaaaaaaaaaaaaa [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2015 07 02
ja sam jedna, jako nerealna pojava [:uplasen] ...ide jedna cokoladna ,za tebe [:smejuljitise]
2015 07 02
log out [:smejuljitise]
2015 07 02
[slika:bff172fa-83ad-4f69-9838-1266cc89c449] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] ulogovaces se ti ,kad tad [:smejuljitise]
2015 07 02
Ima da se zna sta je doticna htela i amin vise, ne treba joj turisticki vodic nego "turisticki vodic" sa opremom u vidu lastexa. _________________ Gde je napisala sa opremom u vidu lasteha? Ako je tako ja cu odmah da povucem rec, ali bojim se da nije tako i da je to opet samo plod tvoje maste jer si dokona i smetaju ti ljudi, pa 'ajde sto ti smetaju, nego sto se ne libis da napravis nekoga najgorim samo na osnovu tvojih sumnji. Imas li ti dokaza devojko za ovo sto pises? Iznesi dokaze i povuci cu rec. Ako li ne, ti si za tu "legendarnu" krivicnu i prekrsajnu prijavu kojom pretis svim clanicama sirom sajta olako koje te uvrede ( i koje te ne uvrede), shvatas li? Preterala si gospodjice i ne zaustavljas se u tome, nego siris svoju mastu i neproverene tvrdnje na nove i nove clanove, nove i nove teme uzimajuci tu mastu kao cinjenicu. Pogresila je za temu i to je sve, i dovoljno je sto si to rekla, nemoj da nadodajes nesto sto nisi sigurna i sto je ruzno.
2015 07 02
Olgaaaaaaaaaaa, bezobrazna siiiiiiiiiiiiiiii najcokoladnija od svih [:plakati] [:plakati] [:plakati] I gde sad da idem da kupim, a taman mi komsinicine klinke donele 4palacinkice sa kremom, pa nisi realna bre Visnjice, odj... asi [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Animirka nek me tuzi, pa da vidimo na sudu posle pretresa njenog telefona dal' se kurva ili ne. samo, morace da tuzi i druge clanice, a posto to puno kosta, i ne isplati joj se, nece uraditi nistaaaaaaaaa jer se jasno zna sta se kako oznacava. Elem ,aj vec pricah sa inspektorom jednim koji radi svasta po prijavama, nije odredjen ni za sta konkretno nego uzima neke cudne slucajeve, zanimljiv im je slucaj, ne cudi me da padne neko "gradjansko" ispitivanje.
2015 07 02
Pa ako je kleveta u pitanju, a ocigledno da jeste jer nigde nisi navela gde je spomenula taj lasteh a i da jeste, svjedno je ako se to ne pokaze cinjenicom, ona ima pravo i tebe i ostale da tuzi i da uzme od svih po istu sumu, ne znas cak ni to. Nego ko ce da se zamajava po sudovima zbog tebe i takvih dokonih? A inspektor neka radi svoj posao, i kamo srece da se vise radi na tome (tamo gde ga ima), ali nisi TI taj inspektor, cubo nedokazana!
2015 07 03
Cuba ti u gacama. [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik] Beskorisna zeno
2015 07 03
1 2 ... 4 5 6