Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Interesantno je šta sve pišu drage članice sajta

bilo je, a ima jos uvek clanica koje me konstantno pitaju za razmenu za jedan odredjen predmet, iako sam im odgovorila vec nekoliko puta da nisam pronasla nista odgovarajuje.. nema veze opet ponovim.. ali primetila sam da i ja imam nekoliko propusta sa odgovorom, ako tada nisam u mogucnosti da odgovorim, i jos ako se nekoliko poruka nagomila, tako da zaboravim. [:sokiran]
2015 07 08
Ne znam da li je za utehu, mene većina iskulira za razmenu [:smejuljitise] iako se javim u 99% slučajeva samo ukoliko su to napisale na forumu ili im u opisu piše da rade razmenu ukoliko je stvar u omiljenima [:osmeh] . Moram priznati da se ne nerviram, oni gube na svim poljima. [:osmeh] [:lepota]
2015 07 08
To sa ponovljenim pitanjima mi je odlična fora [:smejuljitise] , imam i ja dva savršena slučaja. Na svakih 30-40 dana mi se javljaju dve dame sa istim pitanjima za mere i za cene za iste komade garderobe, a da prethodno nisu imale ni komentar, ni hvala, ni odgovor (hoću, neću) nakon prethodnih, u početku sam dodatno objašnjavala sada iskopiram prethodni odgovor...sve isto [:smejuljitise] i odlično funkcioniše [:lepota]
2015 07 08
Olga, i ja sam imala jednu, adresa i salji u ponedeljak..poslala sam pouzecem (sto inace ne radim), paket nije podignut [:vrtoglav] nadam se da ce podici...
2015 07 08
nisam tip koji ce da vrslja po omiiljenim stvarima zarad razmene,ako je kupovina pa i nekako.ma jok,necemo propasti ako nemamo bas tu stvar.ja se uvek tesim time sto kazem sebi da cu naci za neke jeftinije pare bolju stvar
2015 07 08
PO, da nema ta 4 negativna zbog nepodizanja paketa? [:smejuljitise]
2015 07 08
Nema negativan [:osmeh]
2015 07 08
PunOrman jos uvek nisi nasla suknju!! Ja da je imam poklonila bi ti . [:osmeh] Pa zar je moguce da niko na sajtu nema
2015 07 08
Niko [:tuzan] ali nacicu je... [:lepota]
2015 07 08
Vec su mi neke divne clanice nudile teksas suknje kao poklon, ali to nijee tooo, zelim bas ovu! [slika:fd4a278c-a377-448d-893d-1ba556066973]
2015 07 08
Stvarno je dobra ,sutra idem nesto do grada da klincima nesto kupim imacu te u vidu [:osmeh]
2015 07 08
Nasla sam ti resenje,od farmerica mozes da napravis. Ako imas dobru snajderku,rasije ti nogavice isece onaj deo sto ide izmedu nogu......I eto suknje
2015 07 08
ufff, ne verujem da bi ispalo ovako dobro [:osmeh]
2015 07 08
[:osmeh]
2015 07 08
Ali ,ako osobe napisu vec na svom profilu da ne rade razmene,cemu onda to pitanje opet?
2015 07 09