Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Interesantno je šta sve pišu drage članice sajta

Moje iskustvo je sa onima koje napišu na forumu ili na profilu da rade razmenu. Čemu natpisi kada evidentno ne odgovaraju većini članica koje ih kontaktiraju, ukoliko ikome odgovore, pošto pretpostavljam da je ideja reklama i to prilično neuspešna bar kada sam ja u pitanju. [:lepota] Sa druge strane više puta mi se deselo da za predmete napišem samo prodaja a devojke pitaju može li razmena, mislim da je korektno odgovoriti bez obzira što je opis jasan. Nije teško biti korektan i fin, ma kako bilo ko od nas imao druge obaveze.
2015 07 09
Hvala na temi petisa [:osmeh] Meni se najčešće dešava da ako druga strana ne pristane na razmenu, predmet želim da kupim, ali ako ne dobijem odgovor na prvo pitanje o razmeni tj. ne dobijem nikakav odgovor, odustanem i od kupovine.
2015 07 10
Nema na cemu [:osmeh]. Da, slicno razmisljam [:osmeh] . Evo, bas testiram koliko sam odgovora dobila i uspesnost mi je 10%, od 10 pitanja 1 odgovor [:smejuljitise] ali pravi. Dobicu divan predmet koji mi se mnogo dopada [:lepota] .
2015 07 11
i ja slično razmišljam kao jos11.. Mada retko nudim razmene, ako ponudim nekom i lepo mi odgovori da neđe, uglavnom kupim.. Ali ako se ne udostoji da mi odgovori, obično odustanem.. Osim ako baaaš nisam odlepila za tim nečim a to se retko dešava.. Ja čak nemam problem ni kada mi neko klikne na želim i pita za razmenu.. Ali mi je jedna članica dva puta iskliktala na 4, 5 stvari da želi, tražila mere, dodatne slike i popuste i onda nestala.. Kulturno sam je pitala posle par dana da li je još uvek zainteresovana za te predmete, jer imam druge kupce, nije se udostojila da odgovori iako je bila on line..Nije problem ako ne želiš da kupiš ili se predomisliš, samo kaaaži [:jezik]
2015 07 11
Bez obzira na cinjenicu sto je dosta clanica citalo temu i one koje su se oglasile misle drugacije, promene tesko nastupaju:) Moje malo istrazivanje je i dalje bez znacajnijih pomaka [:tuzan] . Ali ja koristim priliku da pozdravim ovom prilikom sve one koje nikada ne odgovaraju na poruke a postavljaju teme da vrse razmene, one koje postave pitanja a nikada ne kazu hocu/necu/hvala i one koje ne znaju da budu pristojne ....drage dame, zaista je mnogo lepse svima kada ste fine [:lepota] , probajte mozda cete se osecati bolje [:osmeh]
2015 07 13
Meni se redovno desava da me lepo iscede sa bilion pitanja i to za stvar od 300 dinara...ni hvala,ni ne odgovara mi...ma ni MUUU...a sto se tice pitanja za razmene...u mom opisu pise da ne radim razmene,i ako me i pored toga pitaju stvarno ne zelim da odgovorim jer je to po meni nepostovanje i cist bezobrazluk...Jednom sam uradila razmenu i nikad vise,jer sam dala nesto sto vredi mnogo vise a dobila sam flekavu kosulju.Posto je to bila moja prva saradnja nisam ostavila negativan utisak ali od tada ne radim razmene.I kupovine koje radim su rizicne.Krpe neke strokave prodaju sto ja bacam u smece.Tako da dok god ima nekulturnih ova teme ce biti aktuelna...sto znaci VECNO :)
2015 07 14
Da, neobično je da je mnogo teže objasniti i "prodati" mešto od 300din nego od 3.000din [:vrtoglav]. Na žalost moram da se složim Nataša 969, izgleda da će tema biti aktuelna duuuuugo [:osmeh] .
2015 07 14
Isto tako su mi zanimljive ove sto kazu moze razmena, i traze razmenu na forumu, a sve sto je lepo i moderno pise samo prodaja! A za razmenu (podrazumeva se) traze novo. [:pospan]
2015 07 15
...ili ...jedna prodajna cena, a za razmenu druga,veca. [:sokiran]
2015 07 15
Meni se kod onih retkih koje na forumu pišu razmena a udostoje se da odgovore na upit o razmeni najčešće događa da za artikal koji pitam ne piše samo prodaja, ali da baš taj artikal nije za razmenu [:smejuljitise]. U nekoliko slučajeva je cena za razmenu otišla duplo gore [:sokiran], ne razumem ideju [:vrtoglav]. Naravno, one natpise sve za razmenu i slično neću pominjati [:smejuljitise] .
2015 07 16
Daleko od toga...ja sam ovde imala divne razmene, kupovine... samo su mi ove situacije zanimljive! [:smejuljitise]
2015 07 16
Naravno PunOrman, slažem se u potpunosti. Srela sam toliko divnih dama da bih zaista bila uskraćena za prelepa iskustva da nisam aktivna na ovom sajtu [:lepota] . Ova tema bi samo trebala, nadam se, da pomogne da broj onih drugih iskustava i komunikacija bude nešto manji [:lepota]
2015 07 16
1 2 3 4