Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Interesantno je šta sve pišu drage članice sajta

100 ljudi-100 ćudi... Ima nas svakakvih. Prvo i osnovno pravilo kod mene jeste da kada stupim u kontakt sa nepoznatom osobom na ovom sajtu obavezno persiram toj osobi,jer ne znam ko je sa druge strane,i kog je starosnog doba..S obzirom da sam ja 92 godište sve imam osećaj da je ta druga osoba starija [:smejuljitise] Znači: Vi,izvolite,da li vam odgovara,jeste li zadovoljni,hvala itd.. Devojke i žene to vole,a meni je još draže kad znam da sam nekog prijatno iznenadila i ostavila lep utisak na nju/njega [:lepota] ,eto sa par reči..
2015 07 08
Ja sam dobila grdnju od jedne clanice koju necu da imenujem,i to javno u jednoj diskusiji zato sto sam joj persirala.Nagrdi me devojka,kao ti si fina i svasta nesto..Persiram skoro svima,a pogotovo ljudima od kojih pravim distancu.Imam 46 godina i opusteno ne moram da persiram nekom od 20,ali to je stvar kulture.
2015 07 08
jeste da mi sin puni sad 31 pune 2 godine,i cesto ispipava dokle moze.srecom pa smo muz i ja malo stroziji u nekim situacijama pa ne dozvoljavamo da nam se penje na glavu.sad je onaj tezi period kada tek shvata sta moze a sta ne moze.sve sto mu kazemo odlicno razume,ali je dobro dete.ne mogu da se pozalim.mi smo inace drugari za crtace,a tata mu je ortak za setnju.prava maza [:lepota] [:lepota]
2015 07 08
skoro sam postavila svoju sliku bas zbog toga sto su mi devojke persirale,i nastavile su.a i ja sam 92 godiste
2015 07 08
I meni je rodjendan 31.jula :)
2015 07 08
stvarno,jao extra.znaci lav...lavovi su dobri ljudi,po meni [:osmeh]
2015 07 08
Ja vec nedeljama trazim suknju, i nije mi tesko da otvaram temu svaki treci dan, jer je zaista zelim...neko ce vec odluciti da mi je proda [:lepota] A sto se tice tih razmena, 90% njih ne odgovori na poruku, ne odgovore ni one koje napisu 50% popusta ili predlozite cenu i vase je... ne razumem cemu to, ali nema veze!
2015 07 08
JovanaP92,da..pre svega pravedni....ja sam dupli lav..teska ali pravedna :)..Srecan mu rodjendan!Malo ranije al nema veze.
2015 07 08
cetiri lava u natalnoj karti [:smejuljitise] Imam utisak da su objave za razmenu,ustvari u 99%slucajeva, nacin da se KUPAC navede na posetu profila. A, sto se kulture tice....pre par dana pitam ,ljubazno, clanicu kada da joj posaljem paket, a od nje dolazi samo....salji u ponedeljak...i adresa. Ni jedna jedina rec osim toga... [:sokiran]
2015 07 08
OlgaAn slažem se za reklamu, ali iskreno ko bi kupio nešto od nekoga ko ne želi ni da mu odgovori na poruku, ja svakako ne. Mene bar ignorišu, a one divne dame sa kojiam komuniciram su savršeno pristojne i kulturne, i više od toga na moje veliko zadovoljstvo. Kako bi bilo savršeno da su svi sa sajta takvi [:lepota]
2015 07 08
Draga petisa, toliko puta se vodila polemika o tim temama, i uvek se svede na isto. Nekultura, bezobrazluk i zakljucak, gledati svoja posla. Naravno uvek izadje neka nova anegdota... Recimo, pitala sam devojku za pantalone, mere i ostalo. Nakon par dana se javila i lepo mi sve objasnila na sta sam odgovorila najljubaznije, ali verovatno je navikla na nekulturu ovde i ignorisanje pa je pomislila da sam sarkasticno odgovorila i uvredila se. Dobro je da smo lepo to razjasnile [:smejuljitise]
2015 07 08
Draga Gagana, nada umire poslednja, bar moja [:lepota] . Pored toga nekoliko ljudi je razmenilo nekoliko finih poruka i nekoliko lepih misli, mislim da je to odlično. [:osmeh]
2015 07 08
Pored toga ja nekako verujem da je većina ljudi ovde pristojna, ali su nepristojni glasniji. Tako da kada ljudi pročitaju da nisu usamljeni u glupostima koje im se događaju možda će im biti malo lakše [:osmeh], a možda i oni pokrenu neku temu koja će onima koji je čitaju ulepšati dan a ne zgaditi život [:lepota] [:osmeh]
2015 07 08
srecan i tebi rodjendan pre vremena [:poljubac] [:poljubac] .imam sa jima i skorpijama najbolju komunikaciju. bilo bi extra ali arogancija i vredjanje vise privuce paznju uvek... [:osmeh] [:osmeh] los glas daleko se cuje,a nekad i dobar pasulj [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 07 08
Meni je to bas bezveze ako pitas nekog za razmenu i onda te samo iskulira, ali prepostavljam da si se javio za kupovinu da bi se polomila da ti odgovori....uopste mi nije jasno zasto pojedine clanice imaju potrebu da glume ludilo, kao nisi dostojna da ti odgovorim? Koji kurac, svaki put me to iznervira, ili ako odustane od razmene i ne udostojite odgovora [:znojav]
2015 07 08