Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li clan od 211 pozitivnih ocena sme da Vam ukrade sliku? :)

E bas me ovo zanima... Sliku koju sam ja licno slikala... :)
2015 07 29
Reci o kojoj clanici je rec...
2015 07 29
Ne moram da imenujem ako je to dozvoljeno i sme da se radi. Mada ja mislim da nije u redu, nikada do sada to nisam i ne bih radila. :) Stavljen je isti predmet u prodaju, sa mojim slikama, samo u drugoj velicini...
2015 07 29
mozda joj se svidela tvoja slika a ima isti predmet pa je "pozajmila" od tebe tu sliku.... [:osmeh]
2015 07 29
Verovatno, ne kazem ni ja da je prevara, zena ima 211 utisaka... Samo bih volela da mi neka clanica koja je duze ovde kaze da li to sme da se radi. :)
2015 07 29
Po meni nije u redu, posebno ako nije navela izvor odakle je slika. Mozda ima isti predmet, i mozda je mrzelo da slika, pa je "pozajmila"sliku, ali tada bi bilo primereno prvo da te pita da li ti to nece smetati i da u opisu predmeta napise odakle je slika uzeta. Da li si je kontaktirala povodom toga?
2015 07 29
Jesam, i iskreno preterala sam, posle mi je bilo krivo sto sam tako odreagovala. Napisala sam joj: Jel je normalna i odakle joj ideja da mi uzme sliku - na sta nije odgovorila, a ni skinula predmet. A iznervirala sam se u trenutku [:osmeh] Videcu da li ce da odgovori.
2015 07 29
Naravno da nije u redu . Koja clanica je u pitanju , koji predmet ?
2015 07 29
zavisi kakva su pravila sajta mada ovaj sajt vise nema ni pravila ni admina na primer na sajtu kupoholicarke je dozvoljeno stavljati tudje slike sto mene strasno iritira ako mogu ja da slikam moze svako ajde sad svi da uzimamo tudje slike nasta bi to licilo sta onda kupac gleda i sta kupuje
2015 07 29
Cist bezobrazluk, jer neko odvaja vreme trazeci pogodno mesto, osvetljenje,a neko drugi se napravi pametan skine fotku i ubaci na svoj profil i to za 2min. ...da li ima 200,400 ili nijedan utisak ne umanjuje drskost takvog postupka.
2015 07 29
imala nijedan utisak ili 1000, ne smeju da se kradu fotografije drugih clanica niti sa drugih sajtova. Ovde niko nije poseban zbog toga sto ima vise utisaka od drugih.
2015 07 29
I da si ih prodala, pa da je naknadno iskoristila sliku, nije u redu. Da li ti je odgovorila nesto?
2015 07 29
Ne sme da krade sliku iz vise razloga. Prvenstveno zbog toga sto ne mora da znaci da je stanje njenih farmerki identicno kao i stanje tvojih.
2015 07 29
ONA: Imam iste farke, samo je u pitanju manj broj, apsolutno identicne. Trenutno nemam sa cim da ih slikam pa sam uzela tvoje slike, nije mi prvi put da pozajmim slike, ali do sad se ni jedna devojka nije bunila. Moja greska je sto te nisam pitala, ako je problem, obrisacu ih :) naticazmn1 , pre -33 sekunde Pretpostavila sam da je to u pitanju, samo mislim da te mrzi da slikas. Pa problem je, i molim te obrisi. :) Pozdrav --------------------------------------------------------------------------------------- Nadam se da ce obrisati predmet [:osmeh]
2015 07 29
meni je drago sto si reagovala, jer mnogo clanica nece da se upusta u "konflikte", ovako stitis sve nas od moguce obmane.
2015 07 29
1 2